Mi a véleményetek a tetoválásokról?
A nagy tetoválások egyáltalán nem tetszenek, az sem tetszik, ha színes. Nem ítélek el senkit, akinek van tetkója, csak nekem pl. nem tetszik, ha valakinek végig van tetoválva a karja vagy a lába.
A kicsi, egyszerű tetoválások tetszenek.
Ferfiakon kifejezetten tetszik (en lany vagyok es lanyokon annnyira nem jon be) de persze van akinek jo, nokon injabb az aprobbak. A teljes karosak nem jonnek be vagy labon levo se. Ferfin meg nekem barmi bejon.
A tipik oroszlan viragok na azok nem jonnek be vagy a farkas az nem
Nekem pont az igényes és olyanok jönnek be ami nagy, kidolgozott minta. Szerintem hülyén néz ki ha vkinek össze-vissza van, mint vmi felnőtt kifestő. Bátyámnak is olyan, hát gyönyörűen néz ki... Szerintem van benne egy határ, az ha valaki agyon van varrva nem tetszik, viszont pl 1 teli karos jól tud kinézni, de azért legyen rajta még emberi felület.
Az időseket szeretem hogy majd 60 évesen hogy fog kinézni... nos erre annyi a véleményem hogy ha az 50 et megélem örülök :)
Nekem van és meg lesz is egy pár. Én imadom a tetkókat minden mennyisegben. Lanyokon is nagyon tetszenek. A kicsik es a nagyok egyarant tetszenek. Persze legyenek rendesen kidolgozva(ne haver csinalja fél reszegentüvel,😂😂.lattam mar iylet egy parat Xd. Eggyik s evolt jo...) es ne legyenek izléstelenek...
19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!