Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Mi a véleményetek a tetováláso...

Mi a véleményetek a tetoválásokról?

Figyelt kérdés
Csak egy szimpla kérdés,ki mit gondol. ?
2019. aug. 31. 00:10
 1/10 anonim ***** válasza:
68%
Nekem vannak olyanok amik nagyon tetszenek,nem vagyok ellenük.Ha igényesen megvan csinálva akkor gyönyörűek tudnak lenni.De ezek a “szomszéd bástyán felvarrta”típusúak nagyon nem esztétikusak szerintem.
2019. aug. 31. 07:25
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Alapjáraton nincs bajom velük. A csúnya, ízlésteleneket nem szeretem, de nem szólnék meg soha senkit ilyen miatt.
2019. aug. 31. 07:32
 3/10 anonim ***** válasza:

A nagy tetoválások egyáltalán nem tetszenek, az sem tetszik, ha színes. Nem ítélek el senkit, akinek van tetkója, csak nekem pl. nem tetszik, ha valakinek végig van tetoválva a karja vagy a lába.

A kicsi, egyszerű tetoválások tetszenek.

2019. aug. 31. 08:19
 4/10 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen nektek a valaszt, remelem meg tobb erkezik :)
2019. aug. 31. 09:29
 5/10 anonim ***** válasza:
Tinikoromban erdekeltek, de erett nokent, maskent latom. Vannak amik szepek, de ugy gondolom, helytelen a testunket tetovalasokkal disziteni sztem.
2019. aug. 31. 10:48
 6/10 anonim ***** válasza:

Ferfiakon kifejezetten tetszik (en lany vagyok es lanyokon annnyira nem jon be) de persze van akinek jo, nokon injabb az aprobbak. A teljes karosak nem jonnek be vagy labon levo se. Ferfin meg nekem barmi bejon.

A tipik oroszlan viragok na azok nem jonnek be vagy a farkas az nem

2019. aug. 31. 11:55
 7/10 Sunshinedoll ***** válasza:
Ez olyan, mint bármi más. Vannak szép és ízléses tetoválások, meg vannak nagyon gány ronda tetoválások.
2019. aug. 31. 21:48
 8/10 anonim válasza:
Nekem tetszenek, majd én is szeretnék, de csak valami kisebb szöveget vagy motívumot. Én nagyon nagy, feltűnő, színes tetkót soha nem varratnék magamra, de szerintem ha valakinek az tetszik, akkor hadd csinálja, elvégre az ő teste.
2019. szept. 1. 09:45
 9/10 anonim ***** válasza:

Nekem pont az igényes és olyanok jönnek be ami nagy, kidolgozott minta. Szerintem hülyén néz ki ha vkinek össze-vissza van, mint vmi felnőtt kifestő. Bátyámnak is olyan, hát gyönyörűen néz ki... Szerintem van benne egy határ, az ha valaki agyon van varrva nem tetszik, viszont pl 1 teli karos jól tud kinézni, de azért legyen rajta még emberi felület.

Az időseket szeretem hogy majd 60 évesen hogy fog kinézni... nos erre annyi a véleményem hogy ha az 50 et megélem örülök :)

2019. szept. 1. 20:08
 10/10 $$$$$ ***** válasza:

Nekem van és meg lesz is egy pár. Én imadom a tetkókat minden mennyisegben. Lanyokon is nagyon tetszenek. A kicsik es a nagyok egyarant tetszenek. Persze legyenek rendesen kidolgozva(ne haver csinalja fél reszegentüvel,😂😂.lattam mar iylet egy parat Xd. Eggyik s evolt jo...) es ne legyenek izléstelenek...

19/F

2019. szept. 2. 13:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!