Házikedvencünk magunkra tetoválásáról mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
2019. aug. 28. 17:25
1/9 anonim válasza:
Van olyan ami tetszik,de konkrétan pl a kis fejét nem tetováltatnám magamra.
2/9 A kérdező kommentje:
Megkérdezhetem, hogy miért nem?
2019. aug. 28. 17:54
3/9 anonim válasza:
Nekem azok tetszenek amin pl a kutyusnak a mancs lenyomata van, az cuki :)
4/9 anonim válasza:
Nekem tetszik. Ne mástól fuggjon h neked mennyire fontos emlek ez. Max eltakartatod későbbiekben
5/9 anonim válasza:
Nekem az ilyen kis rajzfilmfigurává alakított kiskedvenc tetkók nagyon tetszenek, az cuki. De azt tetováltasd magadra, amit te szeretnél, ne azt, ami másoknak tetszik.
6/9 anonim válasza:
Gondolkodtam már rajta én is...de nem igazán bírom az olyan tetkókat ahol csak a semmiben lebeg egy fej.
Lehet majd kitalálok vele egy mintát és akkor úgy. Pl az ilyen szamuráj macska tetkók tetszenek
7/9 anonim válasza:
Az a baj, hogy egy élet alatt több kisállatod van... Nem varrathatod fel az összeset...
8/9 anonim válasza:
Utolsó, egyik sem igaz feltétlen. Vannak akiknek csak egy állata van életében, és semmi akadálya hogy az összes állatát magára varrassa valaki. Persze ha van életében ötven aranyhala valakinek, lehet hogy érdekesen fog kinézni, de ha úgy érzi hogy mindről meg akar emlékezni, nyugodtan megteheti.
Szerintem kedves ötlet egyébként, egy házikedvenccel ki tud alakulni olyan érzelmi kapcsolat amit érdemes örökre megőrizni tetoválásként
9/9 anonim válasza:
Nekem nem jön be. Párommal nagyon szeretjük a cicánkat, szinte gyerekként. Viszont ha elpusztuna, akkor nem zuhanyzás vagy szex közben szeretnénk rá emlékezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!