Ha a házikedvencünk orra alá fingunk, akkor megtudnak sértődni?
Figyelt kérdés
macska, fing, szellentés, házikedvenc, sértődés2018. okt. 5. 21:11
2/10 anonim válasza:
:'D. Eddig erre még soha nem gondoltam, de szerintem nem, de aztán ki tudja.
3/10 anonim válasza:
A proliknak mi olyan vicces a szellentésben?
5/10 anonim válasza:
Nem.
Max. nem tetszik neki, és arrább megy, de nem hinném hogy zavarná őket - a kutyám például képes belefetrengeni akár az emberi ürülékbe is (ne kérdezzétek, ki az a beteg, aki otthagy egy kupacot, de na) ha nem figyelek oda egy percre.
6/10 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy érdekli őket, egyszer az egyik cicánk valamitől fel volt puffadva és feküdt a földön, én meg elkezdtem simogatni a hasát és egyszer csak fingott egy olyan recsegőset, amilyet még csak felnőtt férfi emberektől hallottam..
És nem úgy tűnt, mint aki annyira zavarba jött :D
7/10 anonim válasza:
Az én kutyámat nem tudom hogy az emberi fing zavarja-e, azt viszont tudom hogy a sajátjától megijed és elmegy.
8/10 anonim válasza:
Az állatok nem tájékozottak az emberi kultúrában, tehát különösebben nem reagálnak az ilyesmire. Biztos, hogy nem sértő számukra. Csak annyira, mint bármilyen más szag. A dezodorod biztosan jobban zavarja!
9/10 anonim válasza:
Én sose felejtem el, amikor először fingottam hangosan a kismacskám jelenlétében. A szeme kitágult, a fülét hátracsapta, és nézelődött, hogy ez meg mi volt és honnan jött. Szaggal nem foglalkozik. Szerdán hallottam én is őt fingani, szóval akkor egymás fingásának hallásán is túl vagyunk.
10/10 anonim válasza:
9. Ez egy mérföldkő az állattartók életében :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!