Henna tetováló szeretnék lenni. Ezt hogy tehetem meg?
Mivel a henna a bőrbe csak beszívódik, nincs vér stb így nem kell hozzá kb semmi.
Persze a cucc megromolhat, meg belekerülhet a baktérium de azért nem olyan mint a tetoválás.
Nem könnyű 😂 én pl tetoválok, de valahogy hennázni nem tudok mert hozzá vagyok szokva, hogy automatikusan feszítem a bőrt...
-pl sminktanfolyamot végeznék mellé, az szerintem untig elég.
-tanuld meg amit a hennáról lehet tudni
-gyakorolj barátokon, családtagon.
-készíts egy portfóliót mintákból, és tanuld meg őket jó minőségben reprodukálni
-legyél magabiztos olyanon is aki mocorog, vihog, mert lesz ilyen.
-egyéni vállalkozó leszel, szóval úgy szabd meg az áraidat hogy valahol standot fizetni tudd+alapanyag+munkabér
-nyáron fogsz főként dolgozni. Télen valszeg kell mellé egy másodállás (milyen munkahelyek keresnek télre embert? Pl síoktató)
-legyél autentikus, az emberek nem csak a munkádat de a személyiségedet is nézik.
-nézz meg másokat akik ilyesmit csinálnak, milyen sátor, milyen alapanyag, milyen árak?
-gyűjts alaptőkét mert tuti be kell fektetned. Hosszú távon tuti kell autó hogy tudj menni fesztiválokra, sátor dolgozni, sátor aludni, pénz belépőkre és engedélyekre...
Igen kell hozzá adózni, attól függ milyen formában szeretnéd ezt csinálni. Magánszemélyként bemehetsz és kikérhetsz egy olyan adószámot, amivel tudod ezt a szolgáltatást végezni. Korhatár, szerintem ha pénzt szeretnél érte kapni és hivatalosan is csinálni, akkor biztosan van, ezt szintén meg tudod kérdezni az adóhivatalban.
Sok sok gyakorlás, elhivatottság, kézügyesség szükséges hozzá. :) Ha mélyebben érdekel és szeretnél tanulni érdemes elmenned hennafestő tanfolyamokra, rajzkészségedet javítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!