Lányok! Mit gondolnátok egy ilyen tetoválásról? Semleges vagy esetleg taszító?
Tisztában vagyok vele, hogy nem ez a legfontosabb. Csupán arra lennék kívácsni, hogy első benyomásra milyen érzést kelt bennetek.
Nekem nagyon tetszenek a tetoválások a férfiakon, persze csak az igényes munkák és minták, nyilván nem a tipik sárkány meg a maori törzsi tetkó vagy kínai írásjelek.
Maga a tetoválás szép, szépen van kivitelezve, de az ötlet tényleg nem egyedi, bár a mai világban mondjuk már mi az? De ha neked tetszik, akkor simán felvarratnám, a te tested, a te döntésed, neked kell, hogy tetsszen, főleg, hogy nem egy új frizuráról van szó, hanem egy életreszóló dologról.
23/L
44%
Te minden tetoválással kapcsolatos kérdésnél megjelensz nyomatni a prolis dumát? :D
Kérdező:
Nekem tetszene, szép. Bár tény, hogy nem a legegyedibb, de most nem is kell mindenkinek azon pörögnie, hogy különleges hópihécske legyen szvsz.
Nekem átlagos, de legalább van összképe, nem csak összevissza mindeféle tetkók egy kupacra halmozva.
Mindenki saját maga tudja, miért és milyen tetkót csináltat. A lényeg, hogy saját magán tetszen az embernek és fontos legyen a jelentése.
Nekem ez már kifejezetten nagy, usmerkedésnél nem részesítem előnyben. A szűz bőr jobban tetszik ilyen szempontból :)
Hány éves vagy?
Jéééé, egy épelméjű (és nem idegbeteg) kérdező? El sem hiszem.
Mindannyiunk nevében köszönöm, hogy reagáltál a hozzászólásunkra! Azt külön is, hogy normális stílusban tetted.
Legyen szép napod, és tegyél még fel sok-sok kérdést, mert nagy szükségünk van ilyen emberekre itt!
#16 Előre látom, hogy ez sok utálatot fog kelteni. 16 vagyok. Azért tisztázni szeretném, hogy a szüleim beleegyezésével készült el és amint meg tudták, hogy milyen okból csinálom, belementek. Rendkívük segítőkészek és pozitívak voltak a dologgal kapcsolatban.A jelentését is elárulhatom, ha valakit esetleg érdekel, de nem akarok ezzel feleslegesen untatni senkit sem. Köszönöm a választ.
#17 Nem is értem, hogy egyesek mennyire sértődékenyek tudnak lenni. Véleményt kértem, megkaptam és hálás vagyok érte.
#2-es hozzászóló vagyok. Eskü irigylem a barátnődet/jövőbeli barátnődet! 😄 Eszméletlen, hogy milyen kedves, intelligens és komoly "stílusod" van ennyi idősen! És már az is rettentően kedves volt, hogy mindenkinek visszaírtál.
Hihetetlen vagy komolyan, több ilyen kellene, férfiba is (ne vedd sértésnek, itt most a 18 éven felüliekre értem), mert a mai férfiak többsége ezt az intelligenciát messziről elkerüli, a te korosztályodba pedig több ilyen komoly, érett srác kéne, már jobb lenne a világ. 🙏
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!