Tetszik vagy kellemetlen a feltűnés?
A rasszizmushoz azért nem hasonlítható, mert azt a stigmát nem önként vállalja az áldozat.
Én nem veszem egy kalap alá a tetkósokat. Ismerek egy házaspárt, akik úgy jegyezték el egymást, hogy egyformát tetováltak a karjukra. Vannak bűnbandák, akik így jelzik összetartozásukat. Vannak művészek, akik ezt az önkifejezés egy formájának nézik. Stb. Sokféle indok.
Beszéltél már olyan 70 évessel, aki feltünően tele volt tetoválva? Nem bánta meg? Mert most mondhatod, hogy tök mindegy, hogy fogsz kinézni öregen. Én 70 éves vagyok és mondhatom, nem mindegy. Én csak olyan öreggel beszéltem, akinek egy szám volt tetoválva a karjára és ezt nem önként vállalta. Borzalmas emlékekről tanúskodott ez a szám... De ez egészen más téma.
Na mindegy, akkor lezárhatjuk. Szóval válasz az indító kérdésre, hogy többnyire nem tetszik nektek, ha megakad a szemem a tetkón.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!