A második fülbevalót csak az egyik fülbe szokták vagy mindkettöbe?
Figyelt kérdés
A koetikus azt mondta, hogy csak a jobba szokták. Szerintetek, hogy néz ki jobban? Csak az egyikbe vagy mindekttöbe?2019. júl. 23. 13:03
1/7 anonim válasza:
Nekem csak az egyikben van
De ha neked úgy tetszik hogy mindkettőben van azzal sincs semmi
2/7 anonim válasza:
Mindenki màshogy szokta. Nekem pl. anno az egyik fülemben volt cimpàbab 4 lyuk, a másikban 3. Most már nincs ennyi, de sosem èrdekelt, hogy ki hogy szokta. Itt nincs olyen, hogy "csak a jobba szoktàk". Ez attól függ, hogy valaki szimmetria pàrti vagy sem.
4/7 anonim válasza:
Szerintem teljesen mindegy. Nekem régen mind két fülemen 4-4 lyuk volt
5/7 Metionin válasza:
Kinek hogy. Nekem mindkét cimpában 2 van.
6/7 anonim válasza:
Szerintem jobban néz ki, ha csak az egyikben van 2.
Amúgy olyat még nem hallottam, hogy csak a jobba szokták, nekem is a balba van.
7/7 anonim válasza:
Konkrétan nem "szokás" csak ide, vagy csak oda. Az, hogy a kozmetikus számára szebbnek, vagy jobbnak tűnik csak egyik oldalra, az már az ő dolga. Régebben az egyik oldalt 3 míg a másik oldalt 1 vagy kettő lyuk volt széleskörűen elterjedt a sima 1-1 lyuk mellett. Mára már akár 10-15 lyuk/fül is előfordul, de gyakoriak azok, akik egyik fülüket végig lyukasztatják, míg a másikba csak 1-2 ékszert tetetnek. Divat? Nem. Inkább csak az, hogy kinek hogyan tetszik. Úgy csináltasd, ahogy neked szimpatikus, ahogy te szeretnéd hordani. Viszont, ha teheted, akkor inkább szúrasd, ne lövesd. Jobb a gyógyulás és korrektebb kezdőékszert lehet elhelyezni a fülben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!