Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Tényleg jó minőségűek, hő-és...

Tényleg jó minőségűek, hő-és dörzsölésállók a Max Factor szempillaspiráljai?

Figyelt kérdés
Szeretnék kipróbálni a Max Factor spirált, különösen a Masterpiece Max érdekelne, amiről azt hallottam,hogy úgy dúsít,hogy szétválasztja a pillákat és vastagítja,ráadásul nem kenődik. Nekem ez fontos lenne, mert mindegyik spirálom elkenődött eddig.
2010. júl. 11. 14:56
 1/4 anonim ***** válasza:

Adnék egy tanácsot, mert én már minden spirált a világon kipróbáltam az olcsótól a Diorig, hagyd a fenébe a May Factrot, a Masterpiece semmit extrát nem tud. A tuti cucc: Art Deco All in One mascara. Kb annyiba kerül, bár most akciós, kb. 2800.-Ft, mert az Art Deco 20 éves születésnapját ünnepli. A Douglasban tudsz venni.

Ha mindenképpen Max factor, akkor nem vicc, az egyik legrégibb a legjobb. A 2000 Calorie.Bár az Art Deco a legjobb. nagyon különleges a keféje és az összetétele is, engem sosem hagyott cserben.

De a tuti tipp ha spirálozol, egy réteg, valamilyen szétválasztó spirál és amikor ezt fölkented, rögtön valamelyik extra dúsító. Így a szempilláid nagyon jó dúsak és hosszúak lesznek, én már évekóta így csinálom.

Most egy réteg Clinique las duobling mascara, utána 2 réteg Max Factor 2000 calorie.

Igazából ne tévesszen meg a reklám, mindig azok a spirálok az igaziak, amik jól dúsítanak is, amiknek jó kis pufi keféjük van, sűrű sörtével.

2010. júl. 11. 19:12
 2/4 anonim ***** válasza:
bocs a helyesírásért..:-)
2010. júl. 11. 19:13
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszi a tippet. Csak az a baj,hogy én vidéki vagyok és nálunk nincs ilyen bolt, nem tudok sehol sem venni márkásat, csak a Dm-ben és a Rossmann-ban, esetleg netről rendelni, de olyat még nem csináltam és biztos onnan drágább is.
2010. júl. 11. 21:38
 4/4 anonim ***** válasza:
nehogy azt hidd, hogy drágább ám.értem, akkor max factor legyen, vagy Loreal.
2010. júl. 12. 12:43

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!