Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Melyik szempillaspirál a legjobb?

Melyik szempillaspirál a legjobb?

Figyelt kérdés

Sziasztok!:D

szempillaspirált szeretnék venni eddig maybelline Volume Express Colossal szempillaspirálom wolt. szeretem is de most váltani akarok de ha nem találok jobbat marad ez csak nemtudom h melyiket válsszam.

-L'oréal Lash Architect

-Maybelline Define-A-Lash hosszabbító szempillaspirál

-Rimmel 1-2-3 looks (ez vízálló vagy menniyre kenődik?)

Szerinettek melyik a legjobb?(kontaklencsém van és fontos az h menniyre tartós)

2010. júl. 11. 14:47
 1/3 anonim ***** válasza:
ezeket nem ismerem annyira viszont tudom ajánlani a Maxfactor false lash effect szempillaspirált. Nagyon szépen kiemeli a szempillákat, tartósnak is tartós (én is kontaktlencsés vagyok) egyetlen hátránya, hogy picit drágább ( 4000- 4500 ft ) de bőven elég 6-7 hónapig szóval megéri az árát! bocs,hogy eltértem a témától
2010. júl. 11. 15:02
 2/3 anonim ***** válasza:

Én is kontaktlencsés vagyok. :D

A Rimmelt én is néztem, majd ha a jelenlegi elfogy, olyat veszek. Nekem L'oréal van, kétvégű, kék. :)

Ja és a Max Factoros tényleg jó, előtte azt használtam, nagyon szép hosszúak lesznek tőle a szempillák. :)

2010. júl. 11. 18:03
 3/3 anonim ***** válasza:

Menj be egy Douglasba és vegyél : Art Deco: All in One mascara.Most akciós, kb 2800 ft és szerintem a legjobb, hidd el én már a Diortól kezdve mindent használtam.

Jó még a Clinique High impact mascara, Beyu : Super volume mascara.Ezek soha nem hagytak cserben 60 fokban sem kenődtek el.

2010. júl. 11. 19:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!