Ti hogy szoktatok sminkelni?
Mindennap sminkelek.
Alapozó, púder, bronzosito, highlighter, szempillaspirál, neha tus vagy rúzs. Nedves torlokendovel szoktam lemosni
Akkor sminkelek ha elmegyek itthonról (mondjuk ha csak a boltig, akkor nyilván nem)
Alapozót, korrektort,szempillaspirált és egy nude árnylatu rúzst használok, próbálok "természetessebb" maradni. Sminklemosóval szedem le.
18/L
Minden nap sminkelek. A borom szerencsere tiszta, de melle nagyon szaraz, igy alapozni, konturozni, puderezni nem szoktam, mert nem tesz jot neki.
Megcsinalom a szemoldokomet - pomade, korrektor, transzparens puder.
Utana szemhejalapozon szemhejpuder, tus, szempillaapiral, a vegen matt folyekony ruzs.
Mikor megyek valahova, mindig sminkelek. Változó, mikor mennyit, függ a kedvemtől, bőröm állapotától, helytől, időtől.
10-15 perc alatt mindig ebben a sorrendben csinálom: ajakápoló, alapozó/korrektor, szemöldökpor, szempillagöndörítő, tus, szempillaspirál, bronzosító, highlighter.
Az arcomat Neutrogena Visibly Clear Pink Grapefruit arcradírral, a szememről Garnier kétfázisú micellás vízzel szedem le minden este, majd a Helia-D Botanic Concept tokaji aszús hidratálókrémjéből használok egy fél borsószemnyit.
Amig nem volt karantén,kb hetköznap sminkeltem, suliba is hogy frisebb legyek stb, általában primer,alapozo,korrektor,puder,bronzosito,szemhejbazis por puderel fixalva,tus,szempilla spiral, nude ruzs,vagy szajfeny,kis highliter,atlatszo szemoldok gél,és este biodermás micelás vizzel vattakorongra óntve azzal töröltem le a sminket és egyben tonizaltam mert 2-1 ben termék.
Majd a Cera Ve habzo géles lemosojaval atmostam az arcom szarazra töröltem,és hidratam egy biodermas hidratalo kremel es szemkornyek apoloval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!