Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Ti hogy szoktatok sminkelni?

Ti hogy szoktatok sminkelni?

Figyelt kérdés
Miket használtok és milyen gyakran sminkeltek? Illetve mivel távolítjátok el?
2019. júl. 19. 20:53
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Mindennap sminkelek.

Alapozó, púder, bronzosito, highlighter, szempillaspirál, neha tus vagy rúzs. Nedves torlokendovel szoktam lemosni

2019. júl. 19. 21:06
 2/9 anonim ***** válasza:
Szia! Ha a barátaimmal/ismerőseimmel találkozom vagy, ha megyek valahova akkor sminkelek. Szóval nem minden nap. Korrektor, púder, szempillaspirál, highlighter, rúzs/szajfeny.
2019. júl. 19. 21:09
 3/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszotokat. Én eddig nem sminkeltem, maximum havonta egyszer, de ez is ritka volt. Mostanában pedig egyre jobban érdekel és szoktam szemöldököt rajzolni, szemhéjpúdert és szempillaspirált használni. Rúzst és alapozót nem szoktam. A tusvonallal is bajok vannak, de majd gyakorlom. :)
2019. júl. 19. 21:23
 4/9 anonim ***** válasza:
Mindennap sminkelek de csak nagyon alap szinten ha megyek valahova akkor sminkeshez megyek.Mac termékeket használok,szemöldököt szoktam csinálni,korrektort használok,tust,szempillaspirált illetve az épp adott szettemhez való rúzs.
2019. júl. 19. 21:26
 5/9 anonim ***** válasza:

Akkor sminkelek ha elmegyek itthonról (mondjuk ha csak a boltig, akkor nyilván nem)

Alapozót, korrektort,szempillaspirált és egy nude árnylatu rúzst használok, próbálok "természetessebb" maradni. Sminklemosóval szedem le.

18/L

2019. júl. 19. 22:48
 6/9 anonim ***** válasza:

Minden nap sminkelek. A borom szerencsere tiszta, de melle nagyon szaraz, igy alapozni, konturozni, puderezni nem szoktam, mert nem tesz jot neki.

Megcsinalom a szemoldokomet - pomade, korrektor, transzparens puder.

Utana szemhejalapozon szemhejpuder, tus, szempillaapiral, a vegen matt folyekony ruzs.

2019. júl. 20. 12:57
 7/9 anonim válasza:

Mikor megyek valahova, mindig sminkelek. Változó, mikor mennyit, függ a kedvemtől, bőröm állapotától, helytől, időtől.

10-15 perc alatt mindig ebben a sorrendben csinálom: ajakápoló, alapozó/korrektor, szemöldökpor, szempillagöndörítő, tus, szempillaspirál, bronzosító, highlighter.

Az arcomat Neutrogena Visibly Clear Pink Grapefruit arcradírral, a szememről Garnier kétfázisú micellás vízzel szedem le minden este, majd a Helia-D Botanic Concept tokaji aszús hidratálókrémjéből használok egy fél borsószemnyit.

2019. júl. 21. 01:54
 8/9 anonim ***** válasza:
74%
én béna vagyok, szóval csak bb krémet, néha alapozót, és szempillaspirált használok
2019. aug. 8. 23:55
 9/9 anonim ***** válasza:

Amig nem volt karantén,kb hetköznap sminkeltem, suliba is hogy frisebb legyek stb, általában primer,alapozo,korrektor,puder,bronzosito,szemhejbazis por puderel fixalva,tus,szempilla spiral, nude ruzs,vagy szajfeny,kis highliter,atlatszo szemoldok gél,és este biodermás micelás vizzel vattakorongra óntve azzal töröltem le a sminket és egyben tonizaltam mert 2-1 ben termék.

Majd a Cera Ve habzo géles lemosojaval atmostam az arcom szarazra töröltem,és hidratam egy biodermas hidratalo kremel es szemkornyek apoloval.

2020. júl. 2. 22:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!