Fura, ha felnőtt nő létemre nem tanultam meg sminkelni?
16 évesen kezdtem sminkelni, azóta a rutinom semmit sem változott, azóta is csak BB krémet, korrektort és szempillaspirált használok.
Néha gondoltam rá, hogy megtanulok pár alap dolgot, mint a tusvonal vagy a helyes pirosítás, meg is néztem pár sminkvideót, de mindig oda jutottam, hogy "de hát ez engem nem is érdekel".
Sminktermékeim sincsenek, 3-6 havonta újraveszem azt, amit használok. Nem is szeretek sokat költeni ilyesmire, szóval olcsóbb dolgaim vannak (Essence, Alverde).
Más korombeli lányoknak teli a fürdőszoba, és mindenről tudják, mire való.
Ugyanígy vagyok a szépségápolás többi részével is.
A hajam nincs festve, egyhosszú, 2 havonta vágatom a végeit. Ott is megvannak a jól bevált dolgaim, illetve a hajam se szoktam se vasalni, se göndöríteni (egyenes, sima).
Egyedül az arcápolásra fordítok nagyobb figyelmet már tinikorom óta, mivel száraz a bőröm.
25l
32-öt töltöm áprilisban. Soha nem tudtam sminkelni. Vettem nude árnyalatú szemhéjpúdereket, néztem youtube videókat a használatukról, de nem jöttek be, nem tudom és már nem is akarom használni. Lejárt a szavijuk, kidobtam őket. Bb krémem van, de nem minden nap használom. Szempillaspirált sem minden nap használok, pedig szőkék a pilláim és alapból alig látszanak, szemöldököm szintén.
Korrektorom nincs.
Kinőttem már azt a kort, hogy ez gáz vagy fura legyen. Ha tükörbe nézek nem látom magam csúnyának, nincs szükségem vakolatra, hogy kimenjek az utcára.
"meg is néztem pár sminkvideót, de mindig oda jutottam, hogy "de hát ez engem nem is érdekel"."
Itt a lényeg. Nem érdekel. majd ha fog(ha fog), akkor fogod nézni a sminkvideókat, addig talán csak annyira való az egész, hogy ne ismeretlenül kezded el.
És nem fura, nem mindenki sminkel.
Más meg sminkel, de nem csinál arcpakolást, meg ilyesmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!