Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Az ilyen fajta karkötőnek van...

Az ilyen fajta karkötőnek van valami "neve"?

Figyelt kérdés

Annyira tetszik és már láttam sok lányon meg sztárokon is, viszont nem tudom hogy hol lehet kapni stb. mert ha annyit mondok hogy karkötő akkor hoznak vagy százhúzfélét és egyik se olyan mint ez. van valakinek ilyenje? és ennek a fajtának van vmi elnevezése? (a fekete vékony)

[link]

[link]

2010. júl. 11. 09:35
 1/8 anonim ***** válasza:
Két műanyag "fonal" van egymásba csavarva, de van már 120 ilyen kérdés.. Bijou brigitteben tudsz venni, Jelly Bracelet a neve asszem..
2010. júl. 11. 09:44
 2/8 anonim ***** válasza:
55%

f@szom.......

már annyira elegem van ezekböl a kérdésekböl.Minden 5. kérdés ezekkel a karkötőkkel kapcsolatos -.-"

Amúgy bemész Bijou Brigitte-be,és ott vannak ilyen egyszerü vékony karkötők,azokat kell összefűzni.

2010. júl. 11. 09:44
 3/8 A kérdező kommentje:
bocsi... én nem láttam. amúgy köszi :)
2010. júl. 11. 10:25
 4/8 anonim ***** válasza:
Lassan már az itt lévő kérdések egynegyede erről a hülye karkötőről szól. Szerintem ne legyen ilyened, már minden 2. tini ilyet visel
2010. júl. 11. 10:50
 5/8 anonim ***** válasza:

Jelly Bracelet-nek hívják,a Bijou Brigitte-ben lehet kapni,100Ft/db,de nem mindig van!

Üdv!

:D

2010. júl. 11. 14:37
 6/8 anonim válasza:
XDilyet bármikor csinálsz otthon magadnak ,scooby doo fonalat kell csak venni amiből száz félét tudsz magadnak csinálni(hobby boltokban kapható)
2010. júl. 11. 17:27
 7/8 anonim ***** válasza:
nem hiszem el, hogy nem lehet használni azt a kib*szott keresőt.....
2010. júl. 12. 10:19
 8/8 nyuszipo.Ok ***** válasza:

Ti erre képesek lennétek kidobni kétezer forintot??

Veszel 200 forintért egy százforintos boltba egy egész csomag Scooby Doo-t azt a műanyagos fonalat és akár 100 ilyen lesz belőle (:

2010. aug. 2. 12:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!