Pasik. Szeretitek ha a csajnak szép mű körme van? Vagy ha szép hosszú körme?
melyik jobb??? az eredeti vagy a mű??? mondjuk a műköröm mindenféle képen szebb..
szerintetek?
Elmondok egy titkot; a nagy műköröm egész egyszerűen undorító. Inkább legyen eredeti, és lehet mértékkel hosszú, ápolt, lakkozott, esetleg szolídabb mintával/festéssel.
23/F
"bár a műkörmök tényleg szebbek :)"
Nem csodálom, hogy ezt egy pasi írta. Hogy lenne már szebb egy műköröm, mint a saját körmöd igényesen megcsinálva ?
ma 10:06
Röviden és tömören: sz@rból nem lehet várat építeni ;)
Saját körömre az ötletszegény nők csak a francia lakkozást tudják, ellenben egy épített körömre bármit kreálhatsz!
A "karvaj" és a hagyományos műkörmök között tudni kell különbséget tenni!
10:06-os vagyok
Érdekes, nekem a saját körmömet csinálta meg sógornőm(aki műkörmös), és néhány műkörmöt hordó cica baba megirigyelhette volna. :)
Nekem sajnos egy baleset folytán leesett pár körmöm, meg nem nő stb. (HNO3 leszedte) Nekem műkörmöm van, de S-es méretű, hegyes. Eddig senki nem mondta, hogy undorító lenne, mindig megdícsérték.
15L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!