Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Meddig kell bennehagyni?

Meddig kell bennehagyni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Újraszúratnám a füleimeg,mert benőttek a lyukak,évekig nem volt benne semmi sem.

Na,ha most újra fogom szúratni,meddig kell bennehagyni a fülbevalót?

Igazából csak alkalmanként szeretnék beletenni,de tudtommal szúratás után mindig tesznek bele fülbevalót.

Mikor vehetem ki majd?

2019. júl. 1. 12:35
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Szakember akivel csinàltatod, mindent el fog mondani részletesen , hogy hogyan kell kezelni.

Szuratás utàn tesznek bele, ha nem tesznek, akkor összenő.

Kb 1-2 hónapig benne kell hagyni amúgy, nem szabad piszkàlni.

2019. júl. 1. 12:56
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Aki csinálja elfogja mondani.

Nekem 2 hétig kellett az orvosi fém fülbevalót benne hagyni, közbe mozgatni-forgatni.

2019. júl. 1. 13:59
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Az a helyzet, hogy viszonylag elég sok idő el kell hogy teljen, hogy ne nőjön hosszú idő után se össze. Nekem pl. 2 éves lyuk benőtt kb. 1,5 hónap alatt.

És igen, 1-2 hónap után kiveheted a szúratás után, de akkor is max. pár órát ha szabadon hagyhatod a füled. (persze ez emberfüggő, de valószínűleg max. pár órára vehetnéd ki)

2019. júl. 1. 22:42

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!