Milyen smink illik a szökésbarna hajhoz, és zöld szemhez?
Szemedre:rózsaszín,bézs,kék,barna világosabb árnyalatai.Tapasztalataim,és ismerőseimet megnézve,akik zöld szeműek,mindenkinek jól áll a fekete szemceruza,illetve szemtusok is,legfőképpen az ezüst csillogó és a kék árnyalatai.
Száj:Ha a szemeded hangsúlyozod inkább,akkor csak egy kis színtelen vagy enyhén csillogó szájfény,esetleg ajakbalzsam.Ha a szádat szeretnéd,akkor esetleg bulira vmi esztétikus kontúr,de csak halványan.Ha a szádon van a hangsúly,erősebb rúzs/szájfény,illetve erősebb kontúrvonal.(Bár én nem tartom szépnek azt ha egyszerre van szájkontúr és a szem kihangsúlyozása.)
Ha a szemedet hangsúlyozod inkább,még elfelejtettem írni,hogy a lila és kék csillámporok is szépek.
Ha a hajadba szoktál ékeket tenni,akkor csillogósat akkor ajánlok,ha a szádon csak szájfény van,és a szemedet sem vitted túlzásba.De "natúr" kis csat,vagy nem csillogós hajpánt mindenképp mehet.
/pici cutte/
szia
nekem is zöld szemem és barna hajam van..
Szerintem is szemre a legjobb ha felül egy vékony vonallal húzod meg a szem felső vonalát egy picit kijebb húzod és szempilla spirált teszel..Én nagyon színeket nem használok ,de a csillogó ezüst a sőtét zöld nagyon jók..szájra a színtelen ,inkább ajak barzsam a jó , de ez persze függ attól is milyen vastag a szád..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!