Szerintetek milyen smink áll jól egy zöld szemű, barnahajú lánynak?
:O zöld a szemed, mázlista vagy ;)
nos, szerintem bármyilyen smink jól áll hozzá, a lényeg az hogy milyen ruhát veszel fel, passzoljanak a színek, és szerintem soha ne rakj fel túl sokat. Nekem mindig azt mondták hogy az a legszebb smink, ami úgy tesz széppé hogy észre sem veszik hogy ott van. =)
nekem is zöld szemem és barna hajam van.
én rózsaszínt, barackszínt és szürkét szoktam a legtöbbször használni. de fontos, h ezek milyen árnyalatúak. például egy pinkes rózsaszín szerintem nem áll jól, de egy pasztell már igen. a sötétszürke nagyon fáradt hatást kelt, de a világosszürke meg pont az ellenkezője. barackból is a pasztelleset választom.
kéket is próbáltam már, több félét is, de valahogy nem az igazi. ugyanez az eset a barnával. már vagy 5 féle árnyalatot kipróbáltam, de mindig úgy néztem ki, mint aki beteg vagy akinek behúztak volna. :)
nekem ilyen van, nyx paletta zöld szemre, vateran rendeltem
vagy ha egy drogériában jársz, a lorealnak is vannak palettái zöld szemre, azokhoz hasonló színeket is kereshetsz ott más márkából, akár ki is kipróbálhatod a drogáriában, hogy mennyire tetszik, mennyire áll jól:)
Köszi válasszokat!!!!!!!!!!!
:) :) :) :) :) :) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!