Van olyan fekete színű szemceruza ami vízvonalba nem kenődik el, sokáig tart?
Figyelt kérdés
2019. jún. 11. 16:03
3/6 anonim válasza:
Nincs, mert a sarkakba minimálisan könnyezi az ember szeme.
4/6 anonim válasza:
Van nekem az olcsó kínai lorás se kenődik. Én barnát vagy kéket használok, mert a fekete nem áll jól öregít.
6/6 anonim válasza:
Az az igazság hogy mindenkinek bekónyezik egy picit a szeme ha kihuzza ott, max ha már régota huzod ki akkor hozzá szokik a szem, de amugy nekem is bekönyezik és egy picit lemossa onan, pigmentált szemceruzát válasz, ha pedig lejön egy fültisztival javisd ki,nekem elég dus az also pillam igy nekem anyira nem látszik ha elmosodik mert egybe megy a fekete also pilláimal,de lovely márkának van egy eyeliner készlete ami tartalmaz egy fekete szemcerkát és elég krémes meg fog vizvonalon is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!