Szerintetek jól állna a fekete ceruzával kihúzott szem?
Nem szoktam sminkelni, de szeretném alkalmakkor kihúzni fekete szemceruzával a felső szempilla tövét
Az a kérdésem hogy jól állna e ha ilyesmi sötét kékes-türkiz szemem van, a pilláim elég sötétek, inkább feketék
A hajam közepesen sötét barna
Mivel a szempilláid is nagyon sötétek, és a szemed sem rikító világos, szerintem jobban álna ha barna szemceruzával húznád ki a vízvonalat
A fekete nagyon kicsinyíti a szemet ,bár ha nagy szemed van, biztos jól fog álni!
De ha kicsi,mégjobban kicsinyít a fekete ceruza
Felul szerintem nem nagyon érdemes kihúzni szeruzával, mert csak elmaszatolódik.
Ráadásul nekem az egyik szemem rossz is.
Tust javaslom felülre.
Utolsó, csak akkor kicsinyít, ha a vízvonalat húzzuk ki, a szempillatövét, akkor kiemeli és nagyít rajta.
a tust sokkal nehezebb használni nem? én sosem használtam egyiket sem, valamint nagyon nem vagyok hozzászokva ha valami a szemhéjamon vagy a szemem közelébe ér
ezért gondoltam a ceruzára és mivel ritkán használnám
Jaj, de gyönyörű szemed van! nagyon szép, kis cuki! Egyik férfi ismerősömnek is ilyen!
De térjünk a lényegre! Fekete szempillaspirál és a felső(DE CSAK A FELSŐ)szemhéjadon(PERSZE VÉKONYAN)nagyon jól állna!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!