Hogy derítsem ki a párom karkötő méretét?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Lány vagyok, és szeretném a páromat meglepni egy ezüst karkötővel.
Hogyan tudom úgy kideríteni, hogy mekkora kell neki, hogy ne legyen neki feltűnő?
Karórát hord, de ritkán veszi le. Azzal, hogy megfogdosom a csuklóját, semmivel sem leszek beljebb, nem szeretném, hogy leessen róla, szorítsa, de meglepni szeretném őt.
Azt tudom, hogy az én csuklóm 17,5 cm-s mérettel kompatibilis, de ezt az ő kezéhez nem tudom mérni sehogy...
Köszönöm a segítséget!
2019. máj. 31. 10:42
1/1 anonim válasza:
Álmában mérd le :D
Esetleg tegyél fel egy olyan kérdést a férfiak felé, hogy kinek mekkora a csuklója, magassághoz és súlyhoz mérve, aztán vonj le egy átlagot.
Vagy nagyjából saccold be, azért szemmértéked biztos van. Bemész az ékszreboltba és segít az eladó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!