Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Azért nem marad fenn a sminkem...

Azért nem marad fenn a sminkem, mert olcsó termékeket használok?

Figyelt kérdés

Essence (szempillaspirál, korrektor) illetve Alverde (BB krém) sminktermékeket használok.

Felvitel után nagyon tetszik az eredmény, teljesen természetes, nem látszik, hogy sminkeltem, csak az, hogy normálisan nézek ki.

Viszont nem tart tovább néhány óránál, a nap végére a szempillaspirált leszámítva minden kopik.

Rá szoktam nézni néha napközben, de sajnos annyi időm nincs, hogy újra sminkeljem magam pár óránként.

Mi lenne a megoldás?

2019. máj. 27. 08:26
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia.

használj púdert a fixáláshoz, az szerintem sokat segítene a tartosságon.

A videósok nem szoktam panaszkodni(youtube), hogy az essence sminkek 1 óra után elmásznának. Szóval ha primert nem is használsz, azért én egy transparens púdert raknék magamra. :)

Amúgy nekem meg pont az essence szempillaspirál az, ami el kezd potyogni nap végére.:D

Esetleg nem lehet, hogy régiek a smink cuccaid?

2019. máj. 27. 08:51
 2/4 anonim ***** válasza:
Használj primert, és ne használj olyan hidratálót sminkelés előtt, ami túl olajos, ugyanis amiatt csúszhat le az egész smink. Púderrel is fixáld a krémes, folyékony termékeket a végén.
2019. máj. 27. 08:52
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem feltétlen. Az Alverde márkával viszont nekem csak negatív tapasztalatom van.. Egy BB krém soha nem fogja azt nyújtani mint egy alapozó. Legyen a sminkednek egy alapja (tiszta bőr) majd hidratáló esetleg primer. Valami amibe "megtapad" az alapozó vagy esetedben a BB krém. Az alapozót, BB krémet bármit ne csak az arcodon maszatold, próbáld beledolgozni a bőrödbe pl beauty blenderrel: sokkal természetesebb a hatása, és nem csak mászkál a termék az arcodon. A púderezést én is mindenképp ajánlanám. Illetve ami már nem termék vagy márka függő de tudd a bőrtipusod és annak alapján válassz sminkeket. Ha zsíros a bőröd akkor a fényes hatású alapozók ki vannak lőve illetve ha több bőrhibád van akkor arra nem elég egy BB krém. Púderre visszatérve: kb 2 perc alatt korrigálható vele pl ha picit átfényesedsz nem kell az egész folyamatot újra kezdeni újra sminkelgetni. Nekem van azért sok márkás sőt high end termékem is, viszont szempillaspirálból pont az essence a kedvencem. Próbálj ki több terméket akár más márkát akár ugyanazon a márkán belül egy másfajta spirál (nagyobb - kisebb kefe,vízálló, dúsító stb)
2019. máj. 27. 11:28
 4/4 anonim ***** válasza:

nem használok alapozót, bbkrémet,de fixálót igen, lehet neked is segít.

primer(színtelen, matt hatású, dm-es S-he), a szemeim alatt korrektor, színtelen mattitó púder és fixáló spray. este micellás vízzel mosok arcot és látszik a pamacson a korrektor színe.

a korrektorom most valami drágább fajta, de nem állandóan ezt veszem. az alverde-s cuccok szerintem jók. hasonló árkategória a dm-es She, a miss sporty is. próbálj ki az ő cuccaik közül egyet akár, de a fixálót én javaslom azért.

2019. máj. 27. 17:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!