Piercing webshop ahonnan érdemes rendelni?
Figyelt kérdés
Ha vannak tapasztolatok írjatok!2010. júl. 7. 11:52
1/5 anonim válasza:
2/5 anonim válasza:
Nagyon érdekes dolgaik vannak, sokat fazont még nem is láttam máshol, csak náluk!
Na és azok Crystal Evolution piercingek! Hát nem az olcsó kategória, de ha valami nagyon különlegeset akarsz, és van rá pénzed, ezt érdemes!
Olyan színválasztékuk van, mint sehol, alapékszerekben is...
Régóta rendelek tőlük, az orrékszereikből, szépségpontjaikból még senki nem hozott vissza, hogy kiesett volna belőle a kő, pölö.
Jó kis cég!
3/5 anonim válasza:
Szia!
Nekem eddig a www.piercingologia.hu-t ajánlották.
4/5 anonim válasza:
Én a [link] oldalon rendeltem, teljesen korrektek és gyorsak, teljesen meg voltam elégedve. ja és olcsóak nem utolsó sorban.
5/5 High Core Technology válasza:
Sziasztok,
Egyértelmű hogy a Piercing.Hu -ról érdemes piercinget venni, csúcsminőségű ékszereket árulnak, korrektek és még kedvezményt is adnak ha többet rendelsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!