A Swarovski ékszerek lekopnak? Ha igen mennyi idő után?
Figyelt kérdés
2010. júl. 7. 07:49
1/6 anonim válasza:
Én kb. 1 éve kaptam egy fülbevaló-nyaklánc szettet, még mindig nagyon szépen csillognak a kövek. A lánc kígyólánc befeketedett, de cif súrolókrémmel (nem viccelek, tényleg azzal) gyönyörűen ki tudtam fehéríteni, így megint olyan, mintha új lenne. De a kövek semmit nem veszítettek a csillogásukból, pedig fürdeni is szoktam vele.
2/6 anonim válasza:
nekem két éve van meg a nyakláncom, de nem kopik. én fogkrémmel szoktam az ezüst ékszereimet tisztítani
3/6 anonim válasza:
Az eredeti Swarowski ródiumozott, amivel nem szabad fördeni...egyébként nekem két éve van, semmi baja, a karkötőből kiesett egy kő, de ingyen kicserélték...mert örök garancia van rá.
4/6 anonim válasza:
Nem tudom az enyémnek semmi baja a fürdéstől sem, orex boltban vettük, gondolom ott azért nem gagyi hamisítvánoykat árulnak...
5/6 anonim válasza:
És az eredeti Swarovskiban a 2. 'v' szimpla, nem dupla :P ...
6/6 anonim válasza:
Én 2008 karácsonyára kaptam ajádnékba egy gyönyörű fülbevalót (70eFt). 1-2 hónap elteltével elkezdett elszineződni, zöldesedni. Visszavittem, azt mondták, hogy ők nem tehetnek róla, ne fürödjek benne. Soha nem fürödtem benne!! Alváshoz is ki szoktam venni, akkor tettem csak be, ha elmentem otthonról, mindig vigyáztam rá!! Eltelt újra egy kis idő, újra visszavittem, akkor azt találták ki újra, hogy én hazudom és továbbra is abban fürdök, és hajlakkot fujok rá + ilyesmi. Nem is használok hajlakkot... rövid hajam ven, le se ér odáig, ha bármit is kenek rá... Idén már nagyon ronda lett a fülbevalóm, újra visszavittem, de kiröhögtek, mert már lejárt a garancia. Amúgy el kell mondanom, hogy Tatabányán lett véve a Centrumnál. Gyönyörű dolgok vannak. Már megnéztem Szfehérváron, Győrött, Bp-en is, de ilyen szépet karika fülbevalót sehol nem láttam. Jól rá faragtam! Vigyázzatok!!!! Főleg az eladókkal!!!! LEgyetek résen!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!