Szeretnék magamnak vásárolni egy Swarovski kristállyal díszített nyakláncot karkötővel. Kb. Mennyibe kerülnek az eredeti Swarovski kristály ékszerek, amikbe ott a hattyú fém jelzés. Nagyon drága?
egyaltalan nem annyira draga! Itt az uj kollekcio:
meg gondolom mo-n elsz, megneztem a mo-i weboldalt es ott van online outlet, gondolom azt megeri nezegetni:)
Kérdező, nem tudok neked privátot írni :)
Szerintem az eredeti Swarovski ékszer elég drága. Arra gondolok, amikor maga a fém rész is eredeti. Ami konkrétan azt jelenti, hogy ők csinálják az egészet. Igazából az is ugyanolyan, mint a többi max a minta van benne pluszban és a márkanevet fizeted meg.
Véleményem szerint a Swarovski kővel díszített ékszerek is szépek.
Én ilyenekkel foglalkozom, van egy weboldalam. A címet ide nem tudom beírni, nem akarok reklámozni.
Nálam a kristályok eredetiek, Swarovski. Viszont maga a foglalat, a fém az sima. Ezért ezek olcsóbbak.
Ezek is minőségiek, aki kipattog a fémtől az is viselheti őket, annyi, hogy ezt nem a Swarovski adta ki (mármint a fém részét), hanem különböző ékszergyártók vették meg tőlük a követ és ők tették bele a saját fémalapanyagukba. A kristály ugyanaz. Eredeti helyről rendelem/veszem én is.
Ha esetleg érdekel akkor írj privit, puszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!