Hany koromlakkod van, es milyen szinu?
Az már eleve gáz, ha valaki "metrosex", szóval ezek után már oly mindegy mit csinál :D
Amúgy a te dolgod.
micsoda ?????
miért gáz igényesnek lenni ?
na nem azárt de attól mert fiú, én még ugyan úgy elvárom h full igényes legyen, valahogy ezek a heti egyszer tusoló hű de macho férfiszagú istenek nem jönnek be
Nem sok van, de csak mert általában a műkörmös barátnőm csinálja nekem unatkozásból meg :D Amik vannak, azok halvány színek:
matt fehér, gyöngyházfényű, barack, viola, halványrózsaszín, halványzöld,"dinnye" :D
Szerintem is gáz ha egy pasi festi a körmét, mindegy, hogy minek nevezi magát... Inkább políroztasd, attól is fényes lesz, és nem kopik le, meg nem körömlakk... Agybaj, hogy attól érzed magad igényes férfinak, hogy lakkozod a körmöd. Pfujj!!!
épp tegnap dobtam ki/ajándékoztam el a lakkjaim nagy részét, most csak ennyi maradt: franciamanikűrhöz való halvány rózsaszín meg fehér, egy gyöngyházas rózsaszínes-narancsos, egy vérvörös, egy átlátszó és egy tűzpiros.
"örülök h ha szted egy fiúnak nincs már 50 m-ről szaga, akkor az csak buxi lehet ... " tehát aki nem büdös, az metroszexuális. Áhá, értem. Ma is tanultam valamit, ezért már megérte felkelni.
Minden személyeskedés nélkül, de szabad megkérdeznem, hogy hány éves vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!