Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Hany koromlakkod van, es...

Hany koromlakkod van, es milyen szinu?

Figyelt kérdés
2010. júl. 6. 20:40
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
19 Kék, neonsárga, rózsaszín (4) narancssárga, lila, fehér, barna csillámos.. stb : D 14/L
2010. júl. 7. 10:17
 12/22 anonim ***** válasza:
kb. 15(van átlátszó, pink, kék, rózsaszín, ezüst arany, csillámos, barna, stb.
2010. júl. 7. 10:46
 13/22 anonim ***** válasza:
és szerintetek gáz ha egy metrosex fiú csak körömszínűvel de azért lakkozza a körtmeit h szép fényesek legyenek ? mielőtt kitalálná valaki, nem homár az illető, csak extrém módon metrosex
2010. júl. 7. 11:00
 14/22 anonim ***** válasza:

Az már eleve gáz, ha valaki "metrosex", szóval ezek után már oly mindegy mit csinál :D

Amúgy a te dolgod.

2010. júl. 7. 11:05
 15/22 anonim ***** válasza:
0%

micsoda ?????

miért gáz igényesnek lenni ?

na nem azárt de attól mert fiú, én még ugyan úgy elvárom h full igényes legyen, valahogy ezek a heti egyszer tusoló hű de macho férfiszagú istenek nem jönnek be

2010. júl. 7. 11:11
 16/22 anonim ***** válasza:
Már bocs, de szerintem az igényesség nem azt jelenti, hogy valaki úgy néz ki, mint egy b*zi.
2010. júl. 7. 11:14
 17/22 anonim ***** válasza:

Nem sok van, de csak mert általában a műkörmös barátnőm csinálja nekem unatkozásból meg :D Amik vannak, azok halvány színek:

matt fehér, gyöngyházfényű, barack, viola, halványrózsaszín, halványzöld,"dinnye" :D

2010. júl. 7. 12:18
 18/22 anonim ***** válasza:
kedves Petra, örülök h ha szted egy fiúnak nincs már 50 m-ről szaga, akkor az csak buxi lehet ... eszméletlen páran miket gondolnak, tudod az igényességhez azért tartozik még pár dolog, és max azért keverik páran a szezont a fazonnal, mert valóban a melegek többsége is jóval igényesebb mint egy átlag hetero fiú, de azért mert valaki nagyon gényes még nem biztos h buxi is egyben .. ennyi röviden, de látom ez neked magas
2010. júl. 7. 12:31
 19/22 anonim ***** válasza:

Szerintem is gáz ha egy pasi festi a körmét, mindegy, hogy minek nevezi magát... Inkább políroztasd, attól is fényes lesz, és nem kopik le, meg nem körömlakk... Agybaj, hogy attól érzed magad igényes férfinak, hogy lakkozod a körmöd. Pfujj!!!

épp tegnap dobtam ki/ajándékoztam el a lakkjaim nagy részét, most csak ennyi maradt: franciamanikűrhöz való halvány rózsaszín meg fehér, egy gyöngyházas rózsaszínes-narancsos, egy vérvörös, egy átlátszó és egy tűzpiros.

2010. júl. 7. 12:41
 20/22 anonim ***** válasza:

"örülök h ha szted egy fiúnak nincs már 50 m-ről szaga, akkor az csak buxi lehet ... " tehát aki nem büdös, az metroszexuális. Áhá, értem. Ma is tanultam valamit, ezért már megérte felkelni.

Minden személyeskedés nélkül, de szabad megkérdeznem, hogy hány éves vagy?

2010. júl. 7. 13:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!