Milyen szinu smink lenne jo?
Barna a hajam es a szemem a borom szine hofeher es bordo a szemuvegem.
A ruham szine ekru lesz.
milyen smink allna jol?
Elore is koszonom a segitseget
Nézd meg ezeket a táblázatokat, hogy melyik típusba tartozol:
Valami ilyesmit tudnék ajánlani a leírtak alapján:
[link] bár ez egy kicsit erős
Elvileg a lila is jól állna, de a bordó szemüveghez és az ekrű ruhához nem passzol, inkább bronzos barna, arany színek. A rózsaszín teljességgel kizárva!!! Nem mindegy milyen barna a hajad...
Egy kis napozás vagy szolizás, persze nem túlzásba vive, jól jöhet, ha nagyon fehér vagy.
A tincses műszempillát javaslom, kiemeli a tekintet, és meg lehet úgy csinálni, hogy ne legyen természetellenes, de konzultálj mindenképp egy JÓ kozmetikussal, Ő lát élőben, jobban megtudja mondani mi áll jól.
Egy kozmetikus... :)
Miért rakták át a moderátorok a kérdést??
A kérdező menyasszony lesz, az esküvői ruhájához kérdezte a sminket. Ennyi erővel az összes "milyen lesz a ruhám?" kérdést át lehetne tenni... na mindegy.
Koszonom az eddigi valaszokat en is ilyenekre gondoltam.A hajam szine olyan gesztenyebarna de gondoltam meg esetleg barack szinure.
A napozast nem tudom megoldani mert itt Irorszagba nem sokat sut a nap.
Itt inkabb csak kremet hasznalnak barnitonak azt meg inkabb kihagynam.
Csak a nagy nap miatt utazunk haza.
Én is inkább az aranyat, bronzos, meleg barnát javasolnám, a barack nem annyira jó választás szerintem: [link]
Az eddig belinkeltek közül ez a bordós barnás arany smink tetszik:
Csináltass próbasminket a kozmetikussal, akár 1-2 nappal az esküvő előtt is, és 3-4 alkalommal javaslom a szolit (hetente 2), ha nagyon fehér vagy, mert nem vagyok híve a túlzott barnaságnak, nem is egészséges, de egy ilyen nap van az ember életében, és jobban mutat, ha a menyasszony nem hiporeklám, a smink és a ruha is jobban áll. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!