Mikor fogják fel a nők, hogy bizonyos dolgok csak nekik tetszenek, és szinte egy férfinak sem?
Műszempilla, hányok tőle.
Műköröm, szintén nem találom vonzónak.
Ebből kiindulva, nem is értem miért kell test idegen szőröket aggatni magatokra. A műszempilla egyenesen röhejesen néz ki, igénytelenül, és csúnyán.
Miért kell olyan dologgal turbózni az arcotokat, amivel csúfítjátok magatokat és nem értek el vonzerőt a férfiaknál?
27/F
Tévesnek találom azt is, hogy "kiemeli" a szemedet meg minden. Pont, hogy a szemedet eldugja, és a röhejesen kamunak látszó szempilláidat emeli csak ki. Ami közelről egyébként gusztustalan látvány, és nem csak nem vonzó. :)
Még hetero pasival nem találkoztam, akit egy szépen meghúzott tusvonal vagy egy arany szemhéj felizgatott volna, úgyhogy magad is kikövetkeztethetted volna, hogy ez mind nem neked szól.
Tudom, a fiúk mind ezt hiszik, de mi sem hisszük azt, hogy a kinyúlt pólót, zsíros hajat azért hordjátok, mert azt hiszitek, nekünk bejön.
Kedves 10-es, hát nagyon tévedsz :D
más: Nem tudom milyen pasikkal lógtatok idáig de eléggé gáz lehet a szitu ha nektek ennyi marad meg, hogy a pasik igénytelenek :D
Sz.r lehet, hogy ennyire frusztrált vagy. :(
Rád se néznek, mi?
Műkörmöm van, mert nekem tetszik.
Nem is értem, hogy miért merül fel néhány férfiban, hogy az ő kedvükért csináltatom. Nincsenek illúzióim, tudom, hogy 10-ből ha 1 férfi megnézi a körmeimet, akkor sokat mondtam. Nekem viszont tetszik és számomra praktikus, ennyi.
Akar a bánat random fasziknak tetszeni. :D
Lehet, hogy van ember, akinek ez jön be, és igen, van, akinek jól is áll, sőt lehet olyan természetesen csinálni, hogy egyes balgák meg nem mondanák, hogy nem igazi, mint fentebb előttem írták egyes előttem szólók!
Nőismerősömnek műszempilláj
van, és ha nem mondja, h nem igazi, hanem "bolti", fel se merült volna a fejembe, hogy tényleg mű!
Ugyanígy a festett haj, a push-up fehérneműk, meg akár a fürdés, fogmosás is természetellenes; mert a természetes mivoltába az illető nem ilyen lenne. Pl. az esőerdei őslakosok hiába lennének szépek, ha retkesek és rongyokba járnak; tehát a természetes szépséget ki kell emelni, anélkül nem az igazi.
Én csak szempillafestéket, szemöldökzselét, meg vékonyan kent piros rúzst használok nap mint nap, ez nem a plázacicás agyonkentség, hanem eléggé természetes, nem hivalkodó, nem ribis.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!