Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Ti lövettetek már fülporcba?...

Ti lövettetek már fülporcba? Szépen begyógyult?

Figyelt kérdés
2019. máj. 11. 20:43
 1/8 anonim ***** válasza:
Tobb honapba telt mire vegleg begyogyult
2019. máj. 11. 22:10
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Semmiképpen ne lövesd hanem szúrasd! Úgy sokkal gyorsabban gyógyul, nem roncsolja annyira a szöveteket. A neten jobban utána olvasni te is miért éri meg jobban szúrtni.
2019. máj. 12. 03:32
 3/8 anonim ***** válasza:
En szurattam es masfel honap alatt teljesen meggyogyult. Szerintem is szurasd inkabb.
2019. máj. 12. 09:59
 4/8 A kérdező kommentje:
Én meggondolatlanul lövettem, és csak utólag jöttem rá, hogy nem volt jó ötlet. Már egy jó ideje megvan, kicsit be volt gyulladva, mostmár helyrehoztam valahogy, de még mindig meg van duzzadva és keményedve körülötte. Ugye nem marad így?:/
2019. máj. 12. 13:50
 5/8 anonim ***** válasza:
Nekem lövetve van, és semmi baja nem volt.
2019. máj. 12. 15:09
 6/8 anonim ***** válasza:
Igen, mert akkoriban még nem tudtam, hogy nem lenne szabad. Szerencsére semmi baja nem lett, és gyorsan, szépen begyógyult, de utólag azért inkább szúratnám.
2019. máj. 12. 17:56
 7/8 ikoiko válasza:
Lövettem és szépen begyógyult,sokkal gyorsabban,mint az ajak fölött.Az orromat magam szúrtam,és lassabban gyógyult (az is porcos)
2019. máj. 15. 08:06
 8/8 anonim ***** válasza:
fülporcba ment kettő is réges-régen lőve, amikor még nem nagyon szurkáltak. soha nem gyógyult be, nyomásra mindig érzékeny maradt. kivettem a fülbevalókat, begyógyult, összeforrt. erről ennyit.
2019. máj. 15. 13:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!