Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mi a véleményetek a noname...

Mi a véleményetek a noname termékekről?

Figyelt kérdés

Kinek mi a tapasztalata (pl. tusfürdők, tisztítószerek,kozmetikumok stb.)?

Nektek mindig a L'Oreal vagy Garnier vált be?Megelőzheti a Garnier mondjuk az Aldi Ombiáját? Vagy csak reklámszinten?

(Kíváncsi vagyok pár véleményre,aztán én is írom a sajátom:)

2010. júl. 6. 14:25
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
78%
Én kizárólag olyan termékeket vásárolok, amit nem tesztelnek állatokon, nálam ez elsődleges szempont. Így a Garnier és a L'Oreal egyből kilőve, de a noname termékek is, mert azokról meg nem tudom, hogy vajon tesztelik-e vagy sem. Amiről tudom, hogy nem: Nivea, DM saját márkája, Lush, Avon, Oriflame. Ezeknek a termékeit használom, tökéletesen elégedett vagyok velük. Csak kevés sminket használok, azt az Avonból illetve az Oriflame-ből veszem.
2010. júl. 6. 14:33
 2/12 anonim ***** válasza:
78%
Szerintem tök mindegy..Nyilván az arcomra nem merek 20 forintos krémet kenni, arra niveát szoktam használni..De sztem testre nem feltétlenül kell a legdrágábbat megvenni.Én a sminkkel is igy vagyok.
2010. júl. 6. 14:40
 3/12 anonim ***** válasza:
78%

14:40-es vagyok:

És nincs rajtam 1 pattanás sem, meg semmilyen kiütés vagy ilyesmi...Szóval...18/L

2010. júl. 6. 14:41
 4/12 anonim ***** válasza:
Nem használok noname termékeket. A L'Oreal a kedvenvem, ilyenek a hajápoló/hisztóim, a testápolók, arcszerek, hajlakk, hab, stb. Sminkben MAC, Artdeco, Yves Saint Laurent, Loreal. Naptej Lancome, Nivea, garnier (+50 faktor természetesen) Tisztítószert nem tudom megjegyezni, mikor mit, annyira nem érdekel.
2010. júl. 6. 15:32
 5/12 anonim ***** válasza:
Nekem sokszor sokkal jobban beválik a noname.
2010. júl. 6. 17:57
 6/12 anonim ***** válasza:

én vegyesen használom

sampon headand shoulders ,balzsam pantene,dezodor rexona,ezek mindig ugyanazok, a többiből változó van hogy noname van hogy nem

2010. júl. 6. 19:20
 7/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm h megosztottátok véleményeiteket/tapasztalataitokat.

Mindig féltem a noname termékektől,ezért ismert(ebb) márkájú cuccokat vásároltam, de nem a legdrágábbakat (mint pl. Avon vagy Oriflame).

Nyilván itt is ért csalódás, de meglepetésemre nagyon sok noname is bevált, és kiváncsi voltam kinek hogyan működött ez(puszta kíváncsiság:)

2010. júl. 6. 20:53
 8/12 A kérdező kommentje:

Ja és van egy műsor amit nézek, és ott 10 nő tesztel minden adásban különböző krémeket,de cimke nélkül.

A kísérlet végén elmesélik tapasztalataikat, és nem egyszer már noname nyerte a versenyt.

Ez fogalmaztatta meg bennem a kérdést.:P

2010. júl. 6. 20:56
 9/12 anonim ***** válasza:

Ez milyen műsor? Kíváncsi vagyok rá^^

Mivel Avon tanácsadónő (és mániákus fogyasztó) vagyok, így a legtöbb cuccom onnan van, de ha éppen nem tellik rá, akkor veszek egy olcsóbbat, névtelent. Nekem be szoktak válni^^

2010. júl. 6. 22:13
 10/12 anonim ***** válasza:
Bocsi, azt megkérdezhetném, hogy mettől-meddig kell értelmezni a noname és a márkás fogalmát? :D
2010. júl. 7. 12:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!