Mi a véleményetek a noname termékekről?
Kinek mi a tapasztalata (pl. tusfürdők, tisztítószerek,kozmetikumok stb.)?
Nektek mindig a L'Oreal vagy Garnier vált be?Megelőzheti a Garnier mondjuk az Aldi Ombiáját? Vagy csak reklámszinten?
(Kíváncsi vagyok pár véleményre,aztán én is írom a sajátom:)
14:40-es vagyok:
És nincs rajtam 1 pattanás sem, meg semmilyen kiütés vagy ilyesmi...Szóval...18/L
én vegyesen használom
sampon headand shoulders ,balzsam pantene,dezodor rexona,ezek mindig ugyanazok, a többiből változó van hogy noname van hogy nem
Köszönöm h megosztottátok véleményeiteket/tapasztalataitokat.
Mindig féltem a noname termékektől,ezért ismert(ebb) márkájú cuccokat vásároltam, de nem a legdrágábbakat (mint pl. Avon vagy Oriflame).
Nyilván itt is ért csalódás, de meglepetésemre nagyon sok noname is bevált, és kiváncsi voltam kinek hogyan működött ez(puszta kíváncsiság:)
Ja és van egy műsor amit nézek, és ott 10 nő tesztel minden adásban különböző krémeket,de cimke nélkül.
A kísérlet végén elmesélik tapasztalataikat, és nem egyszer már noname nyerte a versenyt.
Ez fogalmaztatta meg bennem a kérdést.:P
Ez milyen műsor? Kíváncsi vagyok rá^^
Mivel Avon tanácsadónő (és mániákus fogyasztó) vagyok, így a legtöbb cuccom onnan van, de ha éppen nem tellik rá, akkor veszek egy olcsóbbat, névtelent. Nekem be szoktak válni^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!