Miért elítélendő, ha fiúként szeretem kifesteni a körmömet?
Tehát mért baj az ha festem a körmömet?
Hiszen nem vagyok meleg! De mégis mindenki úgy kezeli ezt a témát hogy csak a lányoknak való,meg hogy nem férfias.
De mi a baj azzal ha nekem szimplán tetszik a körömlakk és szeretem festeni a körmömet? Azt vettem észre hogy nagyon sokan ebben a témában hogy ki hogyan öltözködik,hogyan néz ki stb. nagyon konzervatív és bántó a másikkal csak azért mert az kicsit eltér ugymond a "normálistól".
Az ilyen kamu kérdéseknek úgy őszintén, mi értelmük van? Szerinted hány ember hiszi azt el neked, hogy fested a körmöd? Senki.
De ha ilyen hajlamod van, jobb ha nem szaporodsz, mert a gyereked is ugyanolyan defektes lesz, mint te. Érte viszont kár lenne.
Én láttam már festett körmű csávót...
De az emos volt...feketére festett körmökkel
Rob Thomas (Matchbox 20) volt a szerelmem régen, annyira szexi volt a festett körmeivel. Vagy Brandon Flowers (The Killers) a kihúzott szemével.
Nekem is az jön le az ilyen pasikról, hogy totál biztosak a férfiasságukban, nem fog másokat elnyomni, hogy a saját dominanciáját bizonyítsa. Hatalom, ha leszarod, mit gondolnak.
7!
Én azt gondolnám az olyan pasiról mint amit egy férfi acélbetétes bakancsot viselő “nőröl” ....
A 10-es megírta a lényeget, pont mint ahogy a nőket is szokták védeni mikor férfias ruhát visel , egy nőn mindegy mi van mindég nő lesz...
Meghogy nem kell mindég nőiesnek lenni.
Gondolom akik lehúzták a kérdezőt lányok biztos így gondolkoznak , csak nekik lehet , de fiúknak nem!
Most az a helyzet hogy egy férfi bármit is csinál mindég férfi marad és vajon miért is kéne mindég férfiasan kinézni..?
Nekem tetszik ha valaki a megszokottól eltérően öltözik.
A festett köröm is rendben van egy fiúnál is, ha harmóniában van a személyiségével, öltözködésével.
Mint embert nem ebből ítélem meg. Ha emellett kedves, segítőkész, jó humorú, céltudatos, szorgalmas, tesz energiát a kapcsolataiba, munkájába, tanulmányaiba akkor jó úton halad.
De ha csak egy hebrencs, aki azt lesi kit hogy háborít fel a kinézete, mindenkit fikáz akinek nem tetszik. Ítélkezik, nem igyekszik pozitívan szemlélni a világot,nem elfogadó, nincsenek céljai, és jó kapcsolatai akkor sajnos boldogtalan lesz, s ennek vajmi kevés köze lesz a festett körméhez.
Kétféle lázadó van
Az egyik a szenvedő áldozat, a másik aki igyekszik tenni egy jobb életért...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!