Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Anonymous maszk (? ) Akinek...

Anonymous maszk (? ) Akinek van az talán segíthet.

Figyelt kérdés

Aki vett már ilyen maszkot (műanyag) az tudja ,hogy alapjáraton az orrnál nincs lyuk,szóval az ember nem nagyon kap benne levegőt. Hogy oldottátok meg a légzést?

Gondolom a legegyszerűbb vágni oda egy (vagy 2 kisebb) lyukat. De ezt milyen módszerrel? Nem merek szikével belevágni,mert ha nem viszi akkor törhet/repedhet,ezt pedig nem akarom. Ötletek?

2019. máj. 4. 17:13
 1/7 anonim ***** válasza:
67%

Szerintem simán lehet benne kapni levegőt.

A szájnál nagy a rés. Egyébként mire kell neked?

2019. máj. 4. 17:51
 2/7 A kérdező kommentje:

Orron szokás (ott kellene) lélegezni. Ha logikusan is gondolsz bele... Az orrod nagyjából belemegy az orr részbe ,az orrlyukadhoz pedig nagyon kevés levegő jut. Ott biztos nem kapsz egészségesen levegőt :D

A szájnál lévő rés pedig pici. Ott lehet ,hogy kapnál levegőt,de az sem stabil megoldás.

Mire kéne? :D

Igazából ha akarom az utcára is felvehetem ...

2019. máj. 4. 22:44
 3/7 anonim válasza:

Szerintem szexik az ilyen maszkok. 😄

Videochates oldalakon előszeretettel használják.

A kérdésre válaszolva viszont nem tudom hogy mit lehet velük csinálni, ha nem kapsz benne levegőt. Akikkel eddig beszélgettem nem panaszkodtak.

2019. máj. 5. 16:46
 4/7 A kérdező kommentje:

Lehet ,hogy akikkel beszéltél vágtak rá lyukat :D Igazából valahogy ki lehet benne bírni percekig ,de negyed óra után már megfulladni készülsz benne :D

Neten sokhelyen olyan kép van fent róla ,amin van ott lyuk,viszont mikor házhoz jön akkor olyat kapsz ,amin nincs lyuk. 3 ilyen maszkom van ,3 különböző színben,3 helyről lett véve,egyik sem lyukas :D

2019. máj. 5. 17:38
 5/7 anonim válasza:
Ebben lehet igazad van, sosem erről beszélgettünk 😋😄
2019. máj. 5. 18:10
 6/7 A kérdező kommentje:
#5 - "Ok"😅
2019. máj. 5. 20:04
 7/7 anonim ***** válasza:
azért az nem illeszkedik annyira nagyon szorosan a fejedhez, hogy ne kapj benne levegőt, de ha mindenképp szeretnél rá lyukakat az orr részéhez én azt javasolnám, hogy egy fémdarabot forrósíts fel azzal ki tudod olvasztani a két lyukat azután pedig csiszold meg egy picit.
2019. máj. 8. 10:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!