Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mitől lehet ez a maszk hatás?

Mitől lehet ez a maszk hatás?

Figyelt kérdés
Alapozásnál mindent ugyan úgy csinálok ahogy kell előtte arc tisztítás hidratálás stb. Meg veszem a legdrágább alapozókat primer minden félét még is maszk hatású a szín is jó. Ecsettel is csúnya és beauty blenderrel is. Se így se úgy nem akar se fedni semmi. Tágak a pórusaim kombinált bőröm van elég sok a bőr hibám de egyszerűen semmi nem fed semmit. Rá adásul még nagyobbnak tűnnek a pórusaim és a hámlások is nagyon látszanak mit csinálok rosszul? Kozmetikusok írását is várom hát ha tudtok valamit.
2019. ápr. 1. 14:19
 1/5 anonim ***** válasza:
Milyen alapozót, primert, arcápolókat használsz? Hirtelen a két dolog ami eszembe jutott, hogy vagy nem a bőrtípusodnak megfelelelő termékeket használsz (hiába kerül negyvenezer forintba, a zsíros bőrre való matt alapozótól akkor is hámlani fog egy szárazabb bőrű ember arca) vagy valamelyik alapozó alá használt cucc nem kompatibilis az alapozóval. Nekem is volt egy arckrémem amin máshogy viselkedett az alapozóm, szétvált, zsírosodott, mióta csak este használom semmi ilyesmi nem történt.
2019. ápr. 1. 14:46
 2/5 A kérdező kommentje:
A bőrömnek meg felelő gyengén habzó alkohol mentes tonikot egy gél hidratáló krémet (nevét most nem tudom), az alapozó 3 fajtát maybelline fitt me vagy a dream matte mousse - t (mivel kombinált bár az utóbbit ritkábban), catrice primert.
2019. ápr. 1. 15:02
 3/5 A kérdező kommentje:
Vettem már a MAC-től is az sem volt jó szóval a 10 ezer forintos árig már ne megyek el. Catrice camou flagecorrectort is használok
2019. ápr. 1. 15:04
 4/5 anonim ***** válasza:
Radírozás/ hámlasztás nem szokott lenni?
2019. ápr. 1. 16:03
 5/5 anonim ***** válasza:
Én azt tapasztaltam, hogy a kevesebb több. Nekem a PomPom virágvizes mentazselé jött be nagyon, mert összehúzza a pórusokat és mattítja a bőrt. Nagyon pici olajos szérumot is teszek rá, fura módon egyáltalán nem zsírosít, gyorsan beissza a bőröm, és utána sokkal szebb. Erre az Alverde color&care alapozót használom, ami nagyon könnyű, inkább BB krém-jellegű, semmi maszkos hatás. Nincs ugyan erős fedése, de mióta ezeket a vegyszermentes natúrkozmetikumokat használom, sokkal kevesebb is a fednivaló, órák elteltével is egészségesebbnek hat a bőröm, mint egy hagyományos, vegyszeres alapozó alatt. Lassan mindent lecserélek natúrkozmetikumra, mert nekem nagyon sokat ártottak az ásványi olajos vacakok.
2019. ápr. 1. 18:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!