Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Cicababának érzed magad vagy...

Cicababának érzed magad vagy annak tartanak?

Figyelt kérdés
ha igen, miért?
2010. júl. 6. 08:39
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Tévhit hogy minden cicababa szép. Vagy hogy minden cicababa k*rva. Vagy hogy minden cicababa buta. Nekem akaratomtól függetlenül alakult ki ez a stílus. Én ebbe születtem bele. Irtózom attól, ha az egyik ruhadarabom szembejön velem az utcán. Azt soha többé fel nem veszem. Ezért igyekszem mindig egyedi holmikat beszerezni. Szerintem semmi baj nincs azzal, ha egy nő ad magára. A pasik is lejárják őket...pedig ha élőben meg látnak egy két ilyen nőt...szemük szájuk tátva marad, és csak álmodoznak róluk, de tudják, hogy semmi esélyük. Hogy miért csak alkalmi szexet szeretnének a cicababáktól? Mert magukban hordozzák a nőiességet, hosszú szőke/fekete haj, eper ajkak, nagy szempillák, nagy keblek, formás csípő, lapos has, csinos lábak, kerek popsi és szexi ruhák, az ilyen nőkre sokat kell költeni, és ezért is nem terveznek velük komolyabban. Túl nagy az igény :)
2011. márc. 5. 19:22
 22/24 anonim ***** válasza:
Utolsó ellent mondasz magadnak. Az elején azt írod, hogy tévhit mi szerint minden cicababa szép, a végén viszont azt, hogy minden pasinak leesik az álla az ilyen stílusú nőktől. De nem is ez a lényeg. Hülyeség bizonygatni hogy ilyenek vagy olyanok a cicababák.. Ahogy minden más, ez is ember függő. Jómagam is "cicababa" vagyok, mégis a tanáraim isszák a szavaimat, és elismerik mennyivel magasabb szinten áll a tudásom többiekéhez képest.
2011. márc. 6. 13:29
 23/24 anonim ***** válasza:
engem konkétan k**vának tartanak egypáran... de én csak röhögök rajtuk, próbálják eltitkolni hogy nem irigységből mondják :DD ők a fanclubom <3
2013. okt. 13. 20:13
 24/24 anonim ***** válasza:
Igen, cicababának mondtak már, de én dicséretnek veszem!
2018. ápr. 6. 11:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!