Sajnos volt már aki annak tartott és számomra ez sértés volt,de úgy nagy átlagban nem tartanak annak.
2010. júl. 6. 09:44
13/24 anonim válasza:
Én nem tartom magam cicababának,de az ismerőseim(idézem)"plázacica"-nak tartanak.Valószínűleg azért,mert vörös a körmöm,festem a hajam,és sminkelem magam.
2010. júl. 6. 10:30
14/24 anonim válasza:
Nem érzem magam annak. bár van pár ember aki annak tart, de sztem ők minden csajt, aki csak egy KICSIT is szebb az átlagostól annak tartanak :)Nem festem a hajamat,sminket sem 5 kilót kenek fel, műkörmöm szokott lenni meg hordok párszor magassarkút.De a viselkedésem sztem egyáltalán nem cicababás
2010. júl. 6. 12:31
15/24 anonim válasza:
Igen, cicababának tartanak mert úgy nézek ki (derékig érp szőke hajam van, enyhén barna bőröm, sminkelek, alacsony vagyok és vékony, köldökpiercingem, műkörmöm van, gyűjtöm a ruhákat meg mindent, ami ezzel kapcsolatos).
Nem értem egy ilyen kérdésnél miért pontoznak le embereket...egy lány írta, hogy őt is annak tarják az emberek.
Egyszerűen válaszolt a kérdésre... Na mindegy.
2010. júl. 6. 12:54
16/24 anonim válasza:
az vagyok és annak is tartanak..
az előzőnek meg igaza van..
de nekem hosszu fekete göndör hajam van és mégis az vagyok..nem csak a szökék lehetnek..!
2010. júl. 6. 13:00
17/24 anonim válasza:
Attól még, hogy festve van a hajam, meg sminkelek, nem vagyok cicababa, nem érzem magam annak hál'istennek és nem is tart(remélem) senki annak. :D Nem hordok miniszoknyát, dekoltált felsőt úgyhogy szerintem semmi okuk nem lenne rá, hogy r!bancnak nézzenek. :D
17L
2010. júl. 6. 18:04
18/24 anonim válasza:
Nem tartom magam annak, de sokan igen. Ez talán azért van, mert adok magamra. De ettől még kitűnő vagyok, mindig az is voltam (:. Az már más kérdés, hogy külsőm miatt nem sokan nézik ki belőlem xDDD de ha megismernek... ;)
2010. júl. 6. 19:08
19/24 anonim válasza:
180 cm vagyok, 57 kiló szép arccal, úgyhogy simán megtehetném, de az nem én volnék és nagyon utálnám ha annak tartanának.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!