Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Tényleg olyan jó a luna fofo...

Poszeidón00 kérdése:

Tényleg olyan jó a luna fofo mint mondják?

Figyelt kérdés
2019. ápr. 24. 16:36
 1/2 anonim ***** válasza:

én több helyen is olvastam/hallottam, hogy a bőrtípus érzékelője nem teljesen megbízható és a személyre szabott programok között sincs túl nagy különbség, így az nem olyan hasznos

ha pedig ahhoz nem ragaszkodsz, van a play plus készülék, ami pont ugyanolyan (az érzékelőt leszámítva) de feleannyiba kerül

szerintem az sokkal jobban megéri, én olyat vettem másfél-2 hónapja

csodát nem tesz, nem lesz tőle hirtelen tökéletes bőröd, de alaposan és kíméletesen tisztít, a kefés változatoknál nekem ez sokkal jobban tetszik

ha csak egy kis pluszt szeretnél az arcápolási rutinodba, arra tényleg nagyon jó és nem bántam meg, hogy megvettem, de azért nem is létszükséglet, enélkül is lehet hatékonyan arcot mosni

2019. ápr. 24. 17:37
 2/2 anonim ***** válasza:

A Luna Mini 2 is kb. ugyanannyiba kerül, max. egy tízezres van a kettő között.

Lehet, hogy nincs rajta érzékelő, meg nem tudod egy applikáción követni vele az eredményeidet, de cserébe nagyobb, és papíron is milliókkal jobban tisztít, mint az agyonreklámozott Fofo.

Én a Play változatokat azért nem ajánlom, mert nem tudod tölteni, sem elemet cserèlni benne.

Csak meghatározott ideig tudod használni, utána hajíthatod a kukába, és veheted az újat, ami nem túl környezetbarát megoldás.

2019. ápr. 24. 18:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!