11/14 anonim válasza:
Grafosz készletből válogathatsz kedved szerint.
12/14 anonim válasza:
Nekem az olyan 'tollszerű' tusokkal sikerül szép vonalat húzni aminek ecsetes a vége és nem filces. Ilyen például a Nyx Epic Ink linerje, elég baráti áron is van és én már több mint fél éve használom kb minden nap és most is fog még 😅 Meg először a külső 'cicaszem' részt csinálom meg és lassan befelé haladva húzom a többi részét. Nekem is évekbe telt mire sikerült rendesen megtanulni de ez a tus sokat segített.
13/14 anonim válasza:
Celuxot rakok a szemem vegebe,az adja a szep farkinca vonalat ami a lenyege a tusnak,és vagy filcesel huzom meg L'oreal,vagy zselésel lovely tus szettje.
14/14 anonim válasza:
Celux a szemedvegehez az lesz a farka a tusnak majd hozza igazitod a szemzugig ha adig akarod huzni nem kötelező, filcesel egyszerűbb de géles se rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!