Rövidlátó nők, lányok! Szemüveget, vagy lencsét szerettek jobban viselni és miért? Hányas a szemetek?
Kontaktlencsét. -4 mindkettő.
27/n
Itthon szemüveget, utcára lencsét. Nem akarok a szemüvegfétises nyomiknak tetszelegni.
-4.00/-3.50
6: attól, hogy a szemüveg jól all egy csomó nőnek szerintem, még nem leszek szemüveg fétises.
A fétis a tárgy iránt érzett szexuális vonzalom, engem viszont a nő érdekel, csomó szemüveges párom volt, de pl szex közben levették.
Te komolyan nem vagy százas, ha azt gondolod, hogy attól, mert egy férfi szerint jól all a szemüveg még rögtön szemüveg fétises lesz valaki (Btw, vannak lábfétisesek is, remélem az utcára nem láb nélkül mész ki. Szerencsére legalább azok nem zaklatnak, akik az IQ-t tartják szexinek)
"Te komolyan nem vagy százas, ha azt gondolod, hogy attól, mert egy férfi szerint jól all a szemüveg még rögtön szemüveg fétises lesz valaki"
Nem is mondtam ilyet, ezt te képzelted el.
A ket utolso: nem vagytok semmik :DDDD
Nyugi van. :))
En szemuveget mert lusta vagyok a lencsevel szorakozni es kiszarad mindig a szemem. De ha jol akarok kinezni pl buli, randi vagy ilyesmi akkor lencse :D Emiatt a napi eldobhato valt be. Mert ritkan hordok ugye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!