Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Ajak piercing utan, ha kivesze...

Ajak piercing utan, ha kiveszem mondjuk egy ev utan, marad heg?

Figyelt kérdés

nekem meg nincsen,csak ezen gondolkodtam,hogy vajon megmarad e a helye,mivel a heg nem barnul igy pl csunya lesz nyaron..kerlek irjatok meg,ha valakinek van tapasztalata ezzel kapcsolatban.

[link]

2010. júl. 5. 12:17
 1/10 anonim ***** válasza:
Olyan lesz mint egy miteszer.
2010. júl. 5. 12:24
 2/10 anonim ***** válasza:
meglátszik a lyuk.
2010. júl. 5. 12:27
 3/10 anonim ***** válasza:

egy barátnőmnek orrpiercingje volt,kivette,és rá fél évre egy anyajegy lett a helyén.

szóval vagy anyajegy lesz,vagy látszani fog,hogy ott egyszer egy lyuk volt,de nyomtalanul biztos nem tűnik el.

2010. júl. 5. 12:31
 4/10 A kérdező kommentje:
fuj eleg meggyozo ok hogy ne rakssak be,azonkivul nem bantja a fogakat?
2010. júl. 5. 12:40
 5/10 anonim ***** válasza:

De bántja:)

az ínyedet szarrá teszi, a fogzománcodat elkoptatja azon a részen.

De ezek a fémekre igaza.

Vannak ilyen Szilikon talpasak azok nem b*sztatják annyira.

Az csak az ilyen pont és tüske piercingekre vannak:)

Szerintem ne tetess oda, nem éri meg:)

Heg mindenféleképpen marad, hogy milyen azt nem tudom. Mint mondták lehet hogy anyajegy lesz v ienek:)

15/f

2010. júl. 5. 16:01
 6/10 A kérdező kommentje:
koszi szepen mindenkinek!
2010. júl. 5. 19:47
 7/10 anonim ***** válasza:
Nekem a köldökömnél a lyuk benött de kivülröl nem,igy olyan mintha lenne lyuk,de nem tudom átdugni rajta.
2010. júl. 12. 18:31
 8/10 anonim ***** válasza:

sztem ha tetszik tetess. ha beleszeretsz úgysem tudod majd kivenni 1 év után mert imádni fogod. ha meg nem tetszik ki veheted 2 hónap után is addig biztos összehúzódik. max buktad a pc árát.

am jah kics heg marad majd utána, de nem lesz vészes 1 év után. nah 6 év után már necces a dolog mert akkor konkrét lyuk lesz, amibe nem tudsz tenni pc-t mert a közepe összetapad de egy kicsike kráter lesz.

am ezek nem nagy lyukak, csak ami a képen van, de vehetsz vékonyabb pálcikájút is és akk is kisebb lesz a lyuk nem marad majd olyan vészes nyoma.

piercing mániás vagyok^^

L/16

2010. júl. 12. 18:33
 9/10 anonim ***** válasza:
Én 2 év után vettem ki a monroe piercingemet,már több,mint fél éve nincs benn.A lyuk ugyan hamar beforrt,de sajnos ott maradt a nyoma és még mindig úgy néz ki mintha egy lyuk lenne ott.:( Szerintem örökre ott marad már,ezért már nagyon megbántam,hogy anno megcsináltattam:( Szal nem ajánlom senkinek,mert ha megunja és kiveszi az meg fog maradni.Alapozót szoktam rátenni,hogy nem látszódjon annyira.
2010. júl. 12. 19:46
 10/10 anonim ***** válasza:
Nekem is volt ilyenem csak középen.Évekkel ezelőtt kiszedtem már és alig látszik a helye,más nem is veszi észre csak én mert tudom hol van a lyuk.
2010. júl. 12. 20:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!