Műköröm vagy saját, melyik a jobb?
Amit kuldtek kep az egy S- es korom arra mindent lehet mondani csak azt nem, hogy hosszu. Mintha arra a nore aki S-es polot hord azt mondanad, hogy kover 😂😂
Mindegy, ha a tip fole amit felragasztasz kerul zsele akkor hetekig is tartos lesz. Ha arra a felragaszthatosra gondolsz ami komplett kesz nem kell festeni se semmi csak ragasztani az mar annyira nem tartos az par nap.
Szerintem sajat kormod gellakkoztasd, az olcso is es tartos is.
A felragasztósat felejtsd el, vicc-kategória. :D
Normális körmöshöz menj, ne kóklerhez, és nem teszi tönkre.
Én nemrég szedettem le bő 1 év után az építettet - nem volt hosszabbítva, csak a sajátomra volt ráhúzva az anyag vékonyan. Nem sokkal hosszabb, mint az általad linkelt. Nagyon szerettem, 1 év alatt talán kétszer tört el a körmöm, akkor se volt semmi extra, felvált az "építmény", visszamentem a körmöshöz, megcsinálta, élhettem tovább a világomat - ami jelent sziklamászós túrázást, billentyűzetpüfölést, raktári kézzel pakolást, sütés-főzés-házimunkát, szóval kapta rendesen a kiképzést a körmöm, de kutya baja se lett.
Viszont nem kell feltétlenül építeni, ha erősíteni szeretnéd. Most nekem is olyan cucc van felkenve a lakk alá, ami erősíti kicsit, és nem kell építgetni, sima ecsetes cucc amit felken a körmös, aztán 2-3 hét múlva meg leoldja. A jobb mutatóujjamat sikerült már leamortizálnom a múlt héten (nem csoda, rácsuktam az ajtót, bármi eltört volna ott), beszakadt a körmöm széle, az ilyeneket pofonegyszerűen lehet javítani egy kis hálóval, amit beledolgoznak az alsó rétegekbe, szuperül helyén tart mindent, olyan soha nem történt még velem, hogy a "hálós" körmöm letört volna. Szóval vannak nagyon jó kis találmányok, van élet az építésen túl is.
Én azt tanácsolom, keress egy normális, hozzáértő, lelkiismeretes körmöst, és őt kérdezd meg, mit tudna ajánlani, szerinte mit érdemes használnod. :)
Amit linkeltél az messze van a hosszútól.
Többet ártassz a felragasztós körmökkel mintha normális zselét vagy porcelán műkörmöt csináltatnál.
Kérj gél lakkot, erősítéssel!
Nekem is vékony, törékeny, hajlékony a körmöm, műkörmöt nem akarok mert régebben volt és hiába volt profi a körmösöm, mégis nagyon elgyengült a sajátom.
Erősített gél lakkot csináltatok ami nagyon bevált nekem. Nem roncsolja a saját körmeim, nem hajlik, szép, igényes és tartós (3 hetente járok a lenövés miatt de volt hogy közel 6 hétig fent volt mert nem tudtam elmenni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!