Mit csinaljak ha nem erkezik meg idoben a csomag?
Figyelt kérdés
Ma renfeletem a notino.hu oldalrol es azt mondjak hogy 2-4nap a szallitas.Szerdan en utazok el, tehat ha akkor jonne akkor kerhetnem hogy hozzak keddre, mikorra hazajovok?2019. ápr. 8. 16:38
1/5 anonim válasza:
Ha hív a futár, megbeszéltek egy másik időpontot.
2/5 anonim válasza:
Mennyi időre utazol el? Eleve hülyeség volt megrendelni ma ha tudod hogy szerdán elutazol, még legjobb esetben is ha reggel adtad le a rendelést azt ma feldolgozzák, de holnap nem kapod kézhez semmiképp. Leghamarabb szerdán viszik ki így. Ha délután adtad le akkor meg csak holnap dolgozzák fel és onnantól számítva 2-4 nap. A szállítási időbe ugyanis nem számít bele a feldolgozás, ezt sokan nem veszik figyelembe. Amúgy ha még nem dolgozták fel tudod törölni a rendelést, ha már elindult a raktárból akkor meg majd hívd fel a futárt az emailben megadott számon és ha szerencséd van tartogatják neked amíg nem jössz vissza. Legközelebb ne rendelgess meggondolatlanul
3/5 A kérdező kommentje:
Ok,de nem fogjak visszakuldeni?Tehat nem veszitem el a csomagot?
2019. ápr. 8. 20:37
4/5 anonim válasza:
Szerintem irj az ugyfelszolgalatnak egy emailt a rendelesed szamaval ezugyben. Amugy ha jol remlik akkor is kapsz emailt, amikor elvitte a depoba a futar a csomagodat, akkor felveheted a kapcsolatot a futarszolgalattal is.
5/5 anonim válasza:
A kiszállítás napján reggel a futárszolgálat küld a csomagról egy e-mailt, amiben van egy "Módosítás" link. Náluk még nem használtam, úgyhogy nem biztos, de másoknál a kiszállítás időpontját is lehet módosítani és átrakni másik napra. Illetve benne van még a futár telefonszáma. De akkor ne várd meg míg ő hív, mert engem kb. akkor szokott, mikor már 5 percre van a háztól. (Így sem gond nekik, csak neki is jobb, ha nem kell feleslegesen kocsikáznia.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!