Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » A parfümériák/ boltok hány...

A parfümériák/ boltok hány %ot szoktak rádobni a parfümök beszerzési árára?

Figyelt kérdés
2010. júl. 4. 17:10
 1/3 anonim ***** válasza:

1-2 ezret.Parfümtől függ.De neten megtudod nézni.

Például boltban vettem nemrég David Beckham parfümét a 75miliset 9500ft volt azt hiszem.Ha megrendeltem volna akkor 7000ft lett volna.

[link]

itt megnézheted.

18/L

2010. júl. 10. 13:14
 2/3 anonim ***** válasza:

Kedves 18/L!

Tévedés... amit pl. te belinkeltél oldalt, ott sem beszerzési áron adják a termékeket. Sőt, a nagykeren kivül, sehol nem kapod meg annyiért, legfeljebb jóval olcsóbban! Elég ha példának megnézzük az illatfelho.hu oldalt. Az az egyik legolcsóbb internetes parfüméria, de még ígyis van hasznuk a termékeken. Ott pl. a Nina Ricci Nina 80ml-e 10600Ft. [link] egy parfümériában, pl. Douglas már 20900Ft. [link]

Látjátok, szinte pontosan a duplája! És ez csak egy példa volt, bármelyik parfümmel megnézhetitek. A boltok, különösen az ilyen parfümériák(Douglas, Müller, Marionnaud) a bérleti díjon keresztül minden apróságot belekalkulálnak, hogy nyereségesen jöjjenek ki. Úgyhogy a legolcsóbban, egy jól megválasztott internetes parfümériával jár jól az ember, vagy a drogériák akciót figyelve(DM, Rossmann), ott ugyanis alkalmanként olcsón hozzá lehet jutni néhány illathoz.

2010. júl. 10. 17:43
 3/3 A kérdező kommentje:
Beszerzési áron sikerült hozzájutnom parfümhöz és csodálkozva néztem, hogy egyes parfümökre 5-10 e ftot is rádobnak.
2010. júl. 10. 19:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!