Fiúk, ti hordtok karórát?
Én láttam már sok menő csávót ahogy a méregdrágának tűnő kinai másolat órát viselik. Ennél már csak az jobb, amikor megkérdezed tőle, hogy mennyi az idő, ő meg előveszi a telefonját és megnézi mert a mechanikusat leolvasni túl nehéz.
Komolyan, ha akarsz órát hordani, akkor hordjad, olyan stilusút amilyet te akarsz, ne mások mondják már meg, hogy mi a menő. Csak utána ne legyél hülye mint a fent emlitett példa.
Igen.
Seiko búvár a mindennapokban. Alkalminak Omega, antik öltönyóra.
Óragyűjtő vagyok (jelenleg több mint 40 órával rendelkezem, kezdve közepes kategóriától mint a Seiko egészen a magasabbakig mint Rolex, Omega, Breitling)
A mindennapokban változó hogy mit viselek, általában egy kék Búvár Citizen Eco-Drive órát viselek.
Ha olyan napjaim, heteim vannak amikor sok meetingen kell megjelennem akkor, pedig vagy Rolex Submariner ( 116610LN) vagy valami Vintage-et (Omega)
Mindig.
Van sportos és elegáns órám is.
Azért az előző hozzászóló "viselj amit akarsz" dolgot annyira nem támogatom. Mindent mindennel azért nem lehet felvenni...
Alapvetően egy helyesen megválasztott óra öltöztet. De sokan nem tudják, hogy hogy, és mit mivel illik / tanácsos viselni.
Én óra nélkül nem lépek utcára. Ha mégis igen, az puszta véletlen :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!