Hogyha valaki kiszőkítteti a karján a szőrét, az mennyi ideig marad szőke?
Vagy pl hason akár ha lehet, vagy pl bajuszt?
Aki bármelyiket tudja,az légyszi írja le. Csak kíváncsi vagyok.
Amúgy azt hiszem, a haj folyamatosan nő, pl a karon, hason a szőr megáll egy idő után tehát ha meg van nőve nagyra, és akkor szőkítjük, akkor nem tudom, mennyi ideig tud úgy maradni. Azt hiszem, hogy a szőkítés leszívja a színét; és mégegy , hogy hallottam egy olyat, hogy a sejtjeink X időn belül lecserélődnek, a testünk összes sejtje pedig 7 évenként már teljesen.
Szóval akkor például mennyi időn át újulnak meg teljesen a karon a szőrök? Mert akkor gondolom újra lesz színe. Tehát mennyi ideig marad a szőr szőkítés után szőke nagyjából?
Csak kíváncsi vagyok tehát, előre is köszi:)
*Ja és mivel szőkít, és hogyan, és mennyi ideig tart? Ilyen kicsi ecsetkével, amiből mindig újat használ, vagy filctollszerű, vagy milyen?:)
Előre is köszi:)
Nő vagy?
Csak mert pokolian igénytelen a szőke prém egy nőn!
Nekem alapbol szoke a szorom mindenhol. En epilalom a karomat meg az arcszoromet is a tobbi helyen levoket is mind. Hiaba szoke,latszik. Az elozo baratom mondta.
A szoke szor is igenytelen. Latjuk azt is. A szomszed nonek van nalunk szoke bajusza es 6 meterrol latomnappali fenyben. Nagyon gaz az arcon egy nonel a szor.
Én nyáron szoktam a felkaromat és a derekamat szőkíteni.
Simán oxy-t összekeverem szőkítőporral és rajta hagyom pár percig, aztán lemosom. Persze ez csak otthoni csináldmagad módszer, de nekem egy szezont kihúz, ha egyszer megcsinálom, mert nem cserélődik olyan gyorsan a szőr ezen a területen.
A többi részen pedig borotválom, ott nincs is értelme szőkíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!