Géllakkot le lehet mosni otthon lemosóval?
Itthon szoktam körmöt festeni, de elfogytak azok a színek, amiket szeretek. Szerettem volna újra venni, viszont a legtöbb márkánál azt vettem észre, hogy szinte csak géllakkok vannak már. Viszont nekem ezzel semmi tapasztalatom.
Tudom hülye kérdés, de ha kifestem ilyennel a körmöm, akkor le lehet mosni sima lemosóval?
Tud valaki tapasztalatot mondani?
A rendes gél lakk csak uv lámpa alatt köt meg, speciális előkészítés kell, nem olyan egyszerű használni.
Amore te gondolsz, az szerintem a gél lakk hatású körömlakk. Az elvileg csak tartósabb, és ugyanúgy le lehet mosni.
Bocsánat ha nem jól fogalmaztam, említettem, hogy nem értek ehhez.
Több márkánál is a szebb színekből csak gél lakkot láttam. Legalábbis ez volt ráírva. Én nem szeretnék ilyen UV lámpás dolgot. Ezért kérdeztem, hogy ezek simán felfesthetők majd lemoshatók mint a rendes lakkok. Pont a Rimmelnél is làttam ilyet. Ott akartam venni normális lila lakkot, de amit eddig vettem azt sajnos megszüntették.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!