Géllakkot mivel lehet leszedni? Otthon én is simán fel tudnám kenni, ha vennék egy üveg gél lakkot?
nem feltétlenül kellenek speciális lakkok alá, és speciális leoldó folyadék sem, ne vezessétek félre!
már vannak egylépéses gél-lakkok, amik alá nem kell alap, és a tetejére nem kell fény, nem kell fixálni, és egy lépésben is tökéletesen fed. nekem most ilyen van a körmömön. ez a brillbird brush&go lakkja. de a one step crystalac is ilyen a crystal nails-től. és más márkák is vannak.
acetonnal pedig leoldható, nem kell az 1000 ft-os acryl remover.
nem roncsolja úgy a körmöt, mint a "hagyományos" gél lakk, mert nincs kaparás, reszelés, csak finom bufferrel kell mattítani, aztán nail prep, és mehet is a gél lakk.
itthon csináltam magamnak, kb. fél óra volt, és akár 3 hétig tökéletes. 1 rétegben.
Gél lakkot magas acetontartalmú készítményekkel lehet leoldani, ezt nevezhetjük tipleoldónak, gél lakk oldószernek stb. Nagyon sokféle van és ha otthon használod 100ml is elég sokáig elég, amit 590 Ft-ért meg lehet venni. A gél lakk otthoni használatra is tökéletesen ajánlott, de mindenképp szükséges hozzá UV vagy LED lámpa. Az a fő különbség, hogy LED lámpa alatt gyorsabban megköt a gél lakk. Vannak olyan gél lakkok (one step), amik nem igényelnek alap és fedőlakkot, tehát semmi más teendőd nincs, csak felkenni a lakkot, lámpa alá tenni a kezed 1-2 percre, még egy réteg lakk, majd lámpa és kész is. Tökéletesen fényes és szép lesz. Ár-érték arányban én ezt ajánlom: [link]
Ha nem one step-et használsz, akkor viszont alapozó és fedőlakk is szükséges.
Eltávolítás: tegyél oldószert vattára, tedd a körmödre, majd tekerd alufóliába és várj 5-10 percet, ezután könnyedén lekaparhatod. Nem fog sérülni a köröm, olyan lesz, mint használat előtt.
A gél lakk nem csak ezért jó,mert szép, hanem meg is erősíti a gyengébb körmöket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!