Egy hosszú vörös parókát vennék, de hol van olyan amit keresek, és hol érné meg a legjobban?
Figyelt kérdés
Ilyen színbe keresnék, de csak egy internetes oldalon láttam, ahonnan nem éppen rendelhetnék akármit is.
Csináltatni esetleg lehet valahol? És ha igen azt milyen árba tudnám megcsináltatni? (nagyon 15.000-nél többet nem szeretnék rákölteni)
2013. aug. 22. 19:55
1/2 anonim válasza:
2/2 anonim válasza:
az Ázsia centerben vannak kb. 15.000ért. Milyen célra szeretnéd? Mert szerintem ez a minőség mindennapos használatra nem alkalmas, de hogy néha feldobd a megjelenésed vele arra szerintem elég :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!