Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Tetoválást szeretnék készíttet...

Tetoválást szeretnék készíttetni. Kérlek ha van, oszd meg a tapasztalataid a WestEnd Tattoo & Piercingről! Ha jó, miben nyerte el tetszésedet?

Figyelt kérdés

Ez a weblapjuk:

[link]

Eddig csak pozití véleményt hallottam, de ha valaki volt már ott, megoszthatná a tapasztalatait. Köszi!

2010. júl. 4. 11:39
 1/5 anonim ***** válasza:
Szia, én is pozitív véleményt hallottam, de szerintem nagyon drága!!
2010. júl. 4. 12:32
 2/5 anonim ***** válasza:

Drága, de cserébe kedvesek, megbízhatóak és jól dolgoznak, rendesen tájékoztatanak.

Nekem csináltak ott rázsósabb, nehezen gyógyuló pircinget és elégedett vagyok vele.

2010. júl. 4. 12:59
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerintem messze az egyik legkorrektebb tetováló szalon magyarországon. Több tetkómat is ők csinálták és mind gyönyörű lett. Szerintem nem drágák abszolút kb középmezőny árban. Bármilyen kérdésem volt mindig segítettek és nem utolsó sorban mindig nyitva vannak... :) Többször is estem már be vasárnap este 8 után mikor véletlenül elvesztettem a piercingem :D
2010. júl. 4. 19:54
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek a biztatást, tegnap elmentem és egy gyönyörű sárkánymintát készítettek a karomra. :)

A tetováló is nagyon jó arc volt :D

2010. júl. 5. 10:50
 5/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Kicsit off, de a témához illik:

Én piercinget szúrattam náluk 2éve ajakba, és elszúrták. Ja, meg 8ezret elkértek érte... -.-' Hülye voltam :S

17L

2010. júl. 6. 18:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!