Piros felsőhöz milyen színű rúzs vagy szájfény illik?
Figyelt kérdés
Tűzpiros felsőről van szó. A rózsaszín szerintem nagyon elütne tőle, de vörös rúzzsal nem lenne túl harsány?
Köszi a tippeket előre is :-)
2019. márc. 17. 08:39
1/8 anonim válasza:
Valami nude esetleg, de szerintem a vörös is király lenne. :)
2/8 anonim válasza:
Nude, barna, kávészín vagy bronz. Na meg a vörös is persze, de inkább matt. Egy sminkes 😊
3/8 A kérdező kommentje:
Köszi, aranyosak vagytok :-)
Szoktam egyébként vörös, bordó rúzsokat használni, de nem voltam benne biztos hogy piros felsővel is jó-e
2019. márc. 17. 10:03
5/8 anonim válasza:
Szerintem tűzpiros ruzs, ugy teljes összhangban lenne a felsoddel:)
6/8 anonim válasza:
Piros:)
Bár én mindenhez azt hordok, mindennap, őt itthonra is!!! :):):)
8/8 anonim válasza:
Piros, mindenképp az! Bár mondjuk én minden létező színhez pirosat hordok, s hétköznap is! Nem vagyok besz........ri, szeretem az élénk színeket. Szexis :) De csak egy rétegbe festem fel, hogy ne legyen k........rvás a hatása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!