Milyen sminket ajánlotok?
Figyelt kérdés
Az a gond hogy egy 15éves lány vagyok és hát elég fiús arcom van, amit én ki nem állhatok. Szerintetek milyen sminkkel tehetném kicsit lányosabbá?2010. júl. 2. 10:42
1/3 anonim válasza:
Mindig kezdj alapozással, az minden nap legyen alap:) az arccsondod vonalában bronzos, vagy bármilyen színű pirosítót használj, ez nagyon nőies,és vékonyítja az arcot. A szemeddel pedigkísérletezz, mert annyifélevariáció van,és mindenkinek más áll jól. Ha most kezdesz sminkelni,és olcsó de jó sminkeket szeretnél,akkor vásárolj essence termékeket
2/3 anonim válasza:
Szerintem mindenképpen valami színesebb szájfénnyel (nem rögtön a vörös) meg szempillaspirál....
3/3 anonim válasza:
Szerintem babásabb arccal. Én magamra öt tonna alapozót rakok és pirosítót és oylan a fejem mint egy Barbie, de úgy vettem észre ez vkinek bejön. Szerintem egy kis alaőozo ha nem akarod túlzásba vinni, és találsz valahol bárhol vörös vagy pink színú pirosítót vedd meg és hozzá ecsetet mert mással nem lehet fölvinni.:S alapozót jol kend el, és ahol kezdődik az arccsontod rá kent az ecsetel a pirosítót kb a szemed végéig és sokszor vidd át mégha nincs rajta pirosíto h elkenődjön és ne elgyen erős. A szemhéjad az tök8 h milyen színű. Ha a szolidab sminkeket kedveled akkor alul húzd ki a szemed és spiráll ha a vadabbakat akkor tus is mehet. Száj...hát... Nkm hidrogénszőke hajam van és nkm ilyen fehéres rózsaszín a szám, de ha kell ittvan link a sminkről, csak nem rózsaszín meg prios pirosítóval: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!