Mi lenne a véleményed, ha egy lányon meglátnál egy ilyet?
Figyelt kérdés
Nagy vágyam, egy szép, díszes, ezüst pecsétgyűrű, szerintetek?
Mi lenne a benyomásotok, ha egy lány kezén ilyet látnátok?
2010. júl. 2. 09:44
1/11 anonim válasza:
ha nem izléstelen, akkor semmi bajom nem lenne vele.. de ezekből léteznek nagyon ízléstelen darabok is, azoktól irtózom.. amiket bemásoltál, azok egész normálisak.
2/11 anonim válasza:
Engem picit megdöbbentene, de végülis mindenki azt hord, ami neki tetszik, az ő döntése. :)
4/11 anonim válasza:
Háát, nem rossz, kicsit még szokatlan!
Nekem az 1. nagyon tetszik!!! ( A 2. már nem igazán)
Ízléses legyen!
5/11 anonim válasza:
Őőő most a méret vagy a stílus érdekel? :D
Mert nekem az ilyen nagy gyűrűkkel semmi bajom, mint pl ez: [link] és még tetszik is nagyon.
Viszont a pecsétgyűrűk nem tetszenek se férfin se nőn. Nekem nem tetszik. De attól még neked tetszhet és jól is állhat.
6/11 anonim válasza:
Ha illik hozzád és tudod viselni akkor még jól is állhat..Ennek a csajnak például sztem kiejezetten jól áll:
8/11 anonim válasza:
Nekem tetszik..szeretem az extravagáns dolgokat.
10/11 anonim válasza:
Szerintem szép :)
Hordd nyugodtan:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!