Miért vérzik a köldök pc-m? (bővebben. )
Sziasztok!
Tegnap este belekaptam a köldök piercingembe.. (és tegnap előtt is öltözés közben) Olyan 5 hetes lehet...
Tegnap eléggé fáj, megnéztem, kicsit megnyomkodtam.. kiis jött egy nagyobb genny, majd nyomtam tovább és már vérzett :( (és be is kentem Tetrannal)
Ma reggel is megnéztem még most is jön belőle vér.
Szerintetek a rántástól lehet? mert tényleg eléggé belekaptam, nagyon fájt.
Azt tudom, hogy természetes,ha gennyezik, hiszen még "fiatal"..
Vagy nemkellene nyomkodnom?
Előre is köszönöm :)
Ha még holnap, holnapután sem javul a helyzet, menj vissza ahhoz aki beletette, hogy tanácsot adjon vagy csak megnyugtasson hogy minden ok vagy továbbküldjön ha bibi van!
17 éves koromban lett köldökpirszim és csak hogy tudd mindig vigyáznod kell rá, mindig tudnod kell hogy az ott van! Egy idő után már tudatalattiként fogod reflexszerűen védeni, de ha ezt nem akarod vagy nem vállalod akkor inkább ne legyen, mert még nagy baj is lehet belőle!
Köszönöm szépen mindenkinek! :)
Már javult a helyzet, nem vérzik, csak gennyezik, ahogy eddig is. Biztos az volt a baj, hogy belekaptam, de vigyázni fogok már rá :$ :)
Köszi még1x (:
köszii Nekedis :)
kipróbálom majd ;D
piszkos kézzel nemszoktam nyomkodni, előtte mindig fertőtlenítek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!